Eid Countdown kalendorius Kūrybinis medinis Eid ornamentas Atgalinės atskaitos dekoravimas Eid Advento kalendoriaus dekoras namų atostogų vakarėliui
€6.77 / €11.68

  • Temos šablonas - Gėlė
  • Medžiaga - neaustinės medžiagos
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d458151
Pridėti atsiliepimą

Švęskite Eidą su mūsų unikaliu etninio stiliaus atgalinės atskaitos kalendoriumi! Jo lygus ir subtilus paviršius nedirgina, o mėnesiui einant į priekį, kiekvieną dieną pasukite kvadratą. Jis tarnauja kaip dekoratyvinis ir daugiafunkcinis ornamentas, suteikiantis jūsų namams spalvų ir kultūros.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Eid Countdown Calendar

Produkto dydis: Skersmuo 20cm / 7.87in

Produktų sąrašas:

1 * Eid atgalinės atskaitos kalendorius

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išskirtinis etninis dizainas: Priimkite Eid esmę su mūsų atgalinės atskaitos kalendoriumi, kuriame yra kūrybingas etninis stilius, švenčiantis tradicines šventes.Jo modernus posūkis tikrai suteiks jūsų šventėms gyvumo ir padarys jas nepamirštamas.

2.Superior Material: Medinės medžiagos, naudojamos kuriant mūsų Eid Countdown kalendorių, siūlo lygius ir subtilius paviršius, kurie nedirgina odos. Medienos tekstūra ir temperatūra dar labiau sukuria intymumo ir komforto jausmą.

3. Atgalinės atskaitos dizainas: Šiame Eid atgalinės atskaitos kalendoriuje rodoma šiandienos data ir mėnulio fazė, todėl galite geriau pasiruošti švenčių šventėms. Iš pirmo žvilgsnio žinokite likusį Eid laiką, o Eidui progresuojant, kiekvieną dieną pasukite kvadratą.

4. Daugiafunkcinis stilius: Mūsų "Eid Countdown" kalendorius sujungia praktišką vidutinio dydžio kalendorių su elegantišku dizainu, puikiai tinkančiu kaip išskirtinė stalo dekoracija ir daugiafunkcinis ornamentas.

5.Plačiai pritaikoma: pasinerkite į Eid dvasią naudodami mūsų atgalinės atskaitos kalendorių ir pridėkite kultūrinio žavesio savo svetainei, miegamajam ar stalui. Universalus ir plačiai pritaikomas, tai puiki dekoracija, skirta patobulinti jūsų dekorą bet kokiai progai.