Po lentyna Vielinis krepšys Virtuvė po stalo saugykla Geležies meno metalinis šaldytuvas Lentynos Alaus ir vyno laikymo lentyna vaisiams
€25.18 / €69.92

  • modelio numeris - Spintelė po lentynų krepšeliu
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • funkcija - Sukaupta
  • Medžiaga - Metalas
  • Prekės ženklas - waasoscon
  • Tipas - Laikymo stalčiai

Prekės kodas: d460159
Pridėti atsiliepimą

Sutvarkykite savo erdvę su mūsų po lentyna esančiu vielos krepšeliu, pagamintu iš patvarios geležies, pasižyminčios stipriomis laikančiosiomis savybėmis. Nesijaudinkite dėl kritimo ar rūdžių pažeidimo. Naudokite kaip patogų stalčių, kad galėtumėte lengvai pasiekti savo daiktus.

Produkto medžiaga: geležis

Gaminio dydis: 31.5 * 31 * 8.5cm/12.4 * 12.2 * 3.34in

Gaminio svoris: 360g

Sąrašas:

Po lentyna vielos krepšys*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikimas ir stiprus: Pagamintas iš geležies, šis krepšys po lentyna yra geras laikymo sprendimas. Jo tvirtumas užtikrina, kad jis nebūtų lengvai pažeistas, tuo pačiu būdamas bekvapis ir daugkartinio naudojimo, todėl jį saugu naudoti.

2. Geresnis laikantysis planas: Dėl tvirtos laikančiosios konstrukcijos mūsų spintelės krepšys po lentyna gali išlaikyti daugybę daiktų nesuglebęs ir neprarasdamas formos. Mėgaukitės netvarkinga spintele su maksimalia atminties talpa.

3. Lengvas saugojimas: Patogiai laikomos skardinės ir alus su bangų dizainu, kuris neleidžia jiems nukristi.Nesijaudinkite dėl montavimo, tiesiog pastumkite jį ant lentynos.

4. Nelengva iškilti: Pagaminta itin meistriškai, ši spintelė po lentyna krepšys užtikrina jūsų baldų ir rankų saugumą. Rūdims atspari danga ir tvirta konstrukcija apsaugo nuo pažeidimų.

5. Vietos taupymo sprendimas: maksimaliai padidinkite saugojimo talpą savo namuose naudodami mūsų krepšį po lentyna. Idealiai tinka spintoms, valgomojo stalams, stalčiams ir spintelėms, tai universalus organizatorius, sukurtas taip, kad jūsų erdvėje nebūtų netvarkos.