White Cake Boards Round 25 Pack - 10 colių kartoninis tortas apvalūs apskritimai Vienkartinės tortų lėkštės lentos pagrindo dėklas
€20.05 / €25.38

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d461702
Pridėti atsiliepimą

KOKYBĖ - pagamintas iš gofruoto kartono, šis patvarus apskritimas palaiko ir neša net sunkiausius ir sudėtingiausius pyragus. Nesvarbu, ar turite aukščiausios klasės kepyklą, ar nedidelę kavinę, kurioje patiekiami saldūs skanėstai, šis pyrago palaikymo ratas yra puikus priedas!

RYŠKIAI BALTA SPALVA - apskritimo viršuje yra ryški, balta spalva, užtikrinanti, kad jūsų ryškūs, spalvingi apledėjimai ir įmantrūs dizainai išsiskirtų nuostabia išvaizda. Šis pyrago ratas taip pat yra įvertintas kaip saugus tiesioginiam kontaktui kraft pusėje, todėl šis daiktas yra grįžtamas.

NAUDOJIMO ĮVAIROVĖ - Nors ši platforma yra apskrita, ji taip pat puikiai tinka laikyti kvadratinius pyragus ir netgi gali būti perpjauta per pusę ir naudojama pusiau apvaliuose pyragų induose. Nesvarbu, kokia jūsų torto forma, šio apskritimo ryškiai balta spalva pabrėžia jūsų ryškų ir detalų apledėjimą!

Spalva: Balta

Medžiaga: gofruotas popierius

Dydis:Skersmuo: apie 25cm, Storis: 3mm

Pakuote sudaro:

25 x pyrago keptuvė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.