433mhz DC 12V 24V 10A relės jungiklis RF belaidžio nuotolinio valdymo imtuvo siųstuvas Elektrinės durys / ventiliatorius / variklis / apšvietimas
€46.70 / €54.95

  • Support APP" - No
  • modelio numeris - MYYKG-182
  • dažnis - 433 MHz
  • kanalas - 4
  • Prekės ženklas - CENTURY AOKE
  • Paketas - No
  • Naudojimas - Universalus, Apšvietimas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Belaidis ryšys - RF

Kategorijos: Remote Controls
Prekės kodas: d46622
Pridėti atsiliepimą

Specifikacijos:

Valdymo žibintai, televizoriai, varikliai, ventiliatoriai, kameros, vaizdo signalai, garso signalai, elektra valdomos durys / spynos / langai.

1 darbinė įtampa: DC12V-36V 12V 24V 36V VISKAS GERAI

2 darbinė srovė: ≤180mA

3. Statinė srovė: ≤10mA

Darbinė temperatūra: -10 ~ + 70 °C

Priėmimo jautrumas: -109 DBM

6 veikimo dažnis: 315MHz / 433.92MHZ,jei nėra pranešimo.mes išsiųsime 433mhz

7. Valdiklio dydis: 155mm x 60mm x 25.5m

Darbo režimas: bėgiojimas, savaiminis užsiblokavimas ir blokavimas

Kodavimo tipas: mokymosi kodas

Pridėkite siųstuvą pagal imtuvo

mokymosi mygtuką Funkcijų analizė

Darbo režimas

1.Bėgiojimo režimas: vieną kartą paspauskite valdiklio mokymosi kodo klavišą, o LED indikatorius vieną kartą mirksi ir išsijungia. Tada paspauskite bet kurį nuotolinio valdymo pulto klavišą, o LED indikatorius mirksi tris kartus iš eilės ir išsijungia, nurodydamas, kad kodo atitikimas yra sėkmingas. Visi nuotolinio valdymo pulto mygtukai veikia jutikliniu režimu.

2. Savaiminio užrakinimo režimas: du kartus paspauskite valdiklio mokymosi kodo klavišą, o LED indikatorius du kartus mirksi ir išsijungia. Tada paspauskite bet kurį nuotolinio valdymo pulto klavišą, o LED indikatorius mirksi tris kartus iš eilės ir išsijungia, nurodydamas, kad kodo atitikimas yra sėkmingas. Visi nuotolinio valdymo pulto klavišai yra savaiminio užrakinimo režimas.

3.Blokavimo režimas: tris kartus paspauskite valdiklio mokymosi kodo klavišą, o LED indikatorius tris kartus mirksi ir išsijungia. Tada paspauskite bet kurį nuotolinio valdymo pulto klavišą, o LED indikatorius mirksi tris kartus iš eilės ir išsijungia, nurodydamas, kad kodo atitikimas yra sėkmingas. Paspauskite mygtuko valdiklio reles, kurias nuotolinio valdymo pultas išmoko uždaryti kodą, ir paspauskite nuotolinio valdymo pultą bei kitas raktų reles, kad atsijungtumėte.

Klirenso metodas:

Paspauskite mokymosi mygtuką maždaug 10 sekundžių, kol užges lemputė.

Komplekte yra:

Imtuvas

Siųstuvas