Stalviršio organizatorius vonios kambario prekystalio makiažo makiažo organizatorius stalviršio kampo organizatorius laisvai stovintis
€16.08 / €40.20

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d470688
Pridėti atsiliepimą

Šis tuštybės organizatoriaus stalviršis puikiai tinka pagerinti virtuvės efektyvumą negaištant vietos. Jis priima perforuotą grindų dizainą, kad daiktai neslystų. Jis taip pat gali būti naudojamas vonios kambariuose, įėjimuose, gyvenamuosiuose kambariuose ir kitose vietose.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis sluoksniuotas laikymo stovas

Svoris: apie 600g/500g/900g/750g

Produkto dydis:

(apytiksliai)35 * 15 * 24cm / 13.78 * 5.91 * 9.45 colių

(apytiksliai)34.5 * 25 * 24cm / 13.58 * 9.84 * 9.45 colių

(apytiksliai)35 * 15 * 39.5cm / 13.78 * 5.91 * 15.55 colių

(apytiksliai)34.5 * 25 * 39.5cm / 13.58 * 9.84 * 15.55 colių

Medžiaga: PET + ABS

Pakavimo dėžės

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Prašome leisti nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų

Pakuočių sąrašas:

Stalviršio stovas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.No-Punch dizainas: Laikykite savo s pasiekiamoje vietoje naudodami šį stalviršio stovą. Dėl perforuoto grindų pagrindo dizaino jis yra lengvai nešiojamas, o jūs galite laisvai laikyti savo s, nepažeisdami sienų.

2. Iš naujo išraskite savo maisto gaminimo žaidimą: Naudodami mūsų stalviršio lentyną, pagerinkite savo maisto gaminimo patirtį pagerindami efektyvumą ir išlaikydami ranką pasiekiamoje vietoje. Maisto gaminimas bus lengvas, nes sutaupysite laiko judėdami pirmyn ir atgal.

3. Maksimaliai išnaudokite erdvę: mūsų novatoriškas stalviršio stovas sukuria organizuotą ir vizualiai patrauklų kampinį laikymo sprendimą. Lengvai ir stilingai išnaudokite kiekvieną savo virtuvės colį. Puikiai tinka laikyti lengvai pasiekiamus s, pagardus ir stiklainius.

4.Užtikrintas stabilumas: Lengvas prabangus stalviršio laikymo stovas užtikrina visišką saugumą ir stabilumą su pakeltu pagrindu ant kiekvieno sluoksnio. Neleidžia daiktams paslysti, kad būtų užtikrinta maksimali apsauga, leidžianti užtikrintai laikyti savo daiktus be jokių rūpesčių.

5. Daugeliu progų: Plačiai naudojamas kosmetikai, puodeliams, kavai ir kitiems daiktams laikyti, šis stalviršio stovas atitinka įvairius jūsų poreikius. Jis puikiai tinka virtuvėms, vonios kambariams, įėjimams, svetainėms ir kitoms erdvėms, todėl yra idealus daugiafunkcinis organizatorius.