Moliūgų dubenėlių stovas Šluota Moliūgų užkandžių lėkštės Stovas Helovino raganų šluota Desertų vitrinos padėklas su 3/4/6 dubenėliais Helovino vakarėlis
€21.36 / €42.72

  • Forma - Apvalus
  • Medžiaga - ABS
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d470796
Pridėti atsiliepimą

[Unikalus dizainas] Šluotos formos stovas su moliūgo formos užkandžių dubeniu ant jo, moliūgų dubenėlio stovas gali būti nuostabi Helovino puošmena ant jūsų valgomojo stalo, todėl jūsų vakarėlis bus kupinas ryškių spalvų ir aktyvios atmosferos.

[Tvirta parama] Raganos šluotos formos stovas yra storas ir pakankamai stiprus, kad išlaikytų 3/4/6 dubenį su gyvate, be drebėjimo, slydimo ir kritimo. Mūsų šluotos moliūgų gyvačių lėkščių lentyna suteikia daugiau pusiausvyros ir stabilumo.

[Helovino vakarėlio dekoras] Desertų vitrinos dėklas sukurtas su Helovino elementais, tokiais kaip moliūgų ir raganų šluota, kurie gali lengvai pridėti įdomią ir baisią atmosferą jūsų Helovino vakarėliui, idealiai tinka Helovino teminiam vakarėliui.

[Užpildykite skanią gyvatę] Helovino moliūgų dubenėlių stovas gali būti naudojamas saldainiams, gruzdintoms bulvytėms, lašinukams, užkandžiams, užkandžiams, vaisiams ir daržovėms, sūrio lazdelėms ar kitiems užkandžiams laikyti.Išskirtinė ir unikali išvaizda patrauks visų akis!

[Platus taikymas] Moliūgų lėkščių lentyna plačiai naudojama Helovino vakarėliui, vestuvėms, arbatos vakarėliui, jubiliejui, gimtadienio šventei, kūdikių dušui, kepykloms, Kalėdoms ar bet kokioms progoms švęsti, taip pat tinka stovyklavimui, iškylai, kepsninei kieme.

Produkto pavadinimas: Pumpkin Bowl Stand

Pagrindinės savybės:

Aukščiausios kokybės medžiaga: Mūsų moliūgų dubenėlių stovas pagamintas iš aukščiausios kokybės plastikinės medžiagos, be BPA, saugus ir patvarus, nelengvai sulaužomas, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

Elegantiškas ir praktiškas: Dėl tikroviškų formų, puikaus apdirbimo, natūralių spalvų ir tekstūrų gyvatės lėkštės stovas atrodo tikroviškas ir įdomus, elegantiškas ir praktiškas.

Moliūgų dubenys: Gyvatė gali būti supakuota į moliūgų dubenis, o moliūgų dubenys gali būti dedami ant žiedo stovo arba nuimami, kad būtų galima naudoti savarankiškai.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Dubenėlio kiekis: 3, 4, 6 (pasirinktinai)

Dydis:

3 dubenys: 17 x 17 x 21cm / 6.7 x 6.7 x 8.3 colių

4 dubenys: 17 x 17 x 21cm / 6.7 x 6.7 x 8.3 colių

6 dubenys: 17 x 17 x 30cm / 6.7 x 6.7 x 11.8 colių

Taikymas: Helovinas, vestuvės, gimtadienis ir kt

Nata:

1.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

2. Leiskite nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą.

1x stovas + 3x moliūgų dubuo

Arba

1x stovas + 4x moliūgų dubuo

Arba

1x stovas + 6x moliūgų dubuo

Šluota,moliūgas,3/4/6 dubenys,Helovino vakarėlis