WW2 "Camo" termiškai izoliuotas pietų krepšys "Women Germany Arm" karinis kamufliažas Nešiojamas pietų konteineris Daugiafunkcinė maisto dėžutė
€8.62 / €17.23

  • kilmės vieta - Kinija (žemyninė dalis)
  • Medžiaga - Oksfordo audinys
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • CN - Fujian

Kategorijos: Special Purpose Bags
Prekės kodas: d472148
Pridėti atsiliepimą

【 Dizaino aprašymas 】 Visas spausdinimas.

[Medžiagos aprašymas] Pietų krepšys pagamintas iš didelio tankio Oksfordo audinio su patobulintu aliuminio folijos pamušalu, kuris yra sandarus, lengvai valomas ir ilgą laiką gali išlaikyti maistą šviežią. Pietų krepšys su tvirtu užtrauktuku, sustiprinta rankena ir geru rankdarbių susiuvimu ir pan.

Lengvas ir didelės talpos, sulankstomas pietų krepšys, lengvai nešiojamas, nešiojama pietų dėžutė, kurioje yra pakankamai vietos maisto konteineriams, užkandžiams, gėrimams, vaisiams ir kitiems maisto produktams pakuoti.

[Taikymo scenarijus] Universalus - tinka visoms mados neutralaus dizaino amžiaus grupėms. Vertikalus pakavimo krepšys, kurį galite nešiotis su savimi, galite sutaupyti vietos. Puikiai tinka jūsų mobiliam gyvenimo būdui ir idealiai tinka darbui, iškyloms, lauko kepsninėms, dietų valdymui, sporto salei, kelionėms, apsipirkimui ir daugeliui kitų progų.

Skalbimo instrukcijos: Skalbkite rankomis, neplaukite mašinoje, nelyginkite, nebalinkite, patvarus.

[Speciali pastaba] Šie dydžio duomenys dėl skirtingų matavimo metodų, paklaida 1-2 cm ribose yra normalus reiškinys.

Medžiaga: Šis daugkartinio naudojimo pietų maišelis pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio ir sutirštintos aliuminio folijos, izoliacijos ir patvarus, kad maistas būtų šviežias ir tinkamoje temperatūroje. Idealiai tinka vežti mėgstamus pietus ar maistą į darbą, iškylas, kempingą, sporto salę ir bet kur kitur tarp jų.

Dėl mados dizaino jis gali būti naudojamas kaip tote makiažo krepšys moterims. Pietų krepšį patogu įsidėti ir į kuprinę.

Pikniko krepšys: Pietų tote rankena buvo atnaujinta ir sutirštinta, o sustiprinti užtrauktukai buvo naudojami siekiant užtikrinti maksimalų patvarumą. Mūsų pietų tote išlaikys jūsų maistą šviežią šaltą arba sušildytą iki valandų, pasitiks jūsų visos dienos valgius

Daugiafunkciniai pietų krepšiai: Darbo priešpiečių dėžutėje yra priekinė kišenė smulkiems daiktams laikyti.Tinka įvairioms progoms, tokioms kaip darbas, kelionės, paplūdimys, iškylos, vakarėlis, biuras ir lauke. Taigi galite jį naudoti kaip pietų aušintuvo krepšį, pirkinių krepšį, iškylų krepšį ir makiažo krepšį moterims ir vyrams.

Moterų priešpiečių dėžutės: Mes siūlome aukštos kokybės izoliuotus didelius pietų krepšius, kurie yra patvarūs ir tikrai verta turėti. Pietų dėžutės pietų krepšys yra vienas iš geresnių dovanų vyrams ar moterims pasirinkimų ir daro gyvenimą patogesnį jums ir jūsų šeimai. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su mumis el. paštu, mes ją išspręsime už jus per 24 valandas.

Ideali paprasta moderni pietų dėžutė, izoliuota darbui, iškylai, žygiams pėsčiomis, lauko pramogoms. Mūsų "Animal in Forest" spausdinimo pietų krepšys yra pakankamai erdvus, kad tilptų jūsų pietums, tačiau pakankamai kompaktiškas, kad tilptų į jūsų šaldytuvą ar laikymo spintelę. Taigi galite jį naudoti kaip pietų aušintuvo krepšį, pirkinių krepšį, iškylų krepšį.Mėgstamus pietus ar maistą lengva ir patogu nešiotis bet kur, nesvarbu, ar esate biure, iškyloje ar kempinge. Tai naujai išleistas pietų krepšys, plačiai atidarytas dizainas, labai patogus kasdieniam gyvenimui. Nesvarbu, ar esate darbe, ar ruošiate pietus savo šeimoms. Sukurtas taip, kad būtų šiltas ar vėsus, lengvai valomas, tegul lydi jus.

Ideali paprasta moderni pietų dėžutė, izoliuota darbui, iškylai, žygiams pėsčiomis, lauko pramogoms. Mūsų "Animal in Forest" spausdinimo pietų krepšys yra pakankamai erdvus, kad tilptų jūsų pietums, tačiau pakankamai kompaktiškas, kad tilptų į jūsų šaldytuvą ar laikymo spintelę. Taigi galite jį naudoti kaip pietų aušintuvo krepšį, pirkinių krepšį, iškylų krepšį. Mėgstamus pietus ar maistą lengva ir patogu nešiotis bet kur, nesvarbu, ar esate biure, iškyloje ar kempinge. Tai naujai išleistas pietų krepšys, plačiai atidarytas dizainas, labai patogus kasdieniam gyvenimui.Nesvarbu, ar esate darbe, ar ruošiate pietus savo šeimoms. Sukurtas taip, kad būtų šiltas ar vėsus, lengvai valomas, tegul lydi jus.