Suderinamas su laikrodžiu 6/5/5 išmaniojo laikrodžio juosta Reguliuojamas sportinis austas nailoninis plaunamas dirželis Apyrankė Kvėpuojanti
€8.00

  • Tipas - Ekranas
  • Prekės ženklas - NoEnName_Null
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Monitors
Prekės kodas: d47215
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

  ;

Pagaminta iš lengvo nailono audinio, ši pakaitinė apyrankė yra pralaidi orui ir puikiai tinka ilgai išliekančiam dėvėjimui.

Jo austas dizainas ne tik suteikia jūsų išmaniajam laikrodžiui stilumo, bet ir užtikrina jo ilgaamžiškumą. Pagamintas iš aukštos kokybės nailono audinio, šis dirželis yra atsparus dėvėjimuisi, todėl idealiai tinka veiklai lauke ir sportui.

Nesvarbu, ar žygiuojate pėsčiomis, stovyklaujate ar tiesiog einate į savo kasdienybę, šis dirželis neatsiliks nuo jūsų aktyvaus gyvenimo būdo.

Nesvarbu, ar tyrinėjate tvirtas vietoves, ar leidžiatės į jaudinančias ekspedicijas, šis dirželis užtikrina saugų ir patogų prigludimą, leidžiantį sutelkti dėmesį į būsimą kelionę.

Šis dirželis, kurį galima įsigyti įvairių madingų spalvų, papildo jūsų nuotaiką ir kasdienius drabužius, nesvarbu, ar esate darbe, ar užsiimate kita veikla.Tai puikus aksesuaras vertinantiems ir funkcionalumą, ir estetiką.

Specifikacijos:

Medžiaga: nailonas

Dydis/spalva:Kaip parodyta

paveikslėlyje Žiūrėjimui 6/5/5

Jei reikia, galite jį atskirti ir naudoti kaip virvės gabalą. Esant ekstremalioms situacijoms kempinge lauke, ši išgyvenimo apyrankė gali suteikti jums nuorodas, kai pasiklystate, ir suteikti gaisro gesinimo įrankius, kai šalta. Dėl išradingo dizaino jis yra patogus transportuoti ir laikyti.

Komplektą sudaro:

1x laikrodžio dirželis

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.