Kiaušinių laikiklis šaldytuvui, velniškas kiaušinių dėklo laikiklis su dangčiu Šaldytuvas Kiaušinių laikymo sudedami plastikiniai kiaušinių indai, 24 kiaušinių dėklas
€9.68 / €11.80

  • Prekės ženklas - FGHGF
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d472948
Pridėti atsiliepimą

1.Performance: Šiame kiaušinių laikymo inde gali būti iki 24 kiaušinių. Kiekvieną kiaušinių gabalėlį laikykite nepažeistą ir šviežią naudodami šį pagrindinį namų šaldytuvą.

2. Lengva naudoti: Kiaušinių indas yra kompaktiškas ir sudedamas, padedantis sutaupyti daug vietos šaldytuve ir sutvarkyti šaldytuvą be jokių supuvusių kiaušinių, o tai skiriasi nuo šaldytuve paliktų nerimtų kiaušinių dėžučių.

3.Multiple Purpose: Mūsų dulkėms atsparus indas su dangčiu tinka šaldytuvui, šaldikliui, sandėliukui, šaldytuvui, virtuvės spintelėms, kempingui ir iškylai. Specialus dizainas velniškiems kiaušiniams, gali užkirsti kelią skaniam maistui puvimo ar skonio praradimo.

4. Aukšta kokybė: pagaminta iš PP plastiko, patvari ir ekologiška.

5.Multi-use: Universalus indas yra puikus sprendimas šaldytuvams organizuoti.Nešiojamas kiaušinių nešiojimo dėklas sukurtas taip, kad būtų lengviau laikyti kiaušinius, kurie taip pat tinka braškėms ir kitiems vaisiams.

Konteinerio apačioje esantys pagrindo laikikliai gali padidinti trintį tarp kiaušinių konteinerio paviršių ir kitų objektų, neleidžiant kiaušinių konteineriui paslysti.

Priežiūra ir valymas:Norėdami išvalyti dėžutę, naudokite kempinę arba šlapią šluostę. Atkreipkite dėmesį, kad kieti daiktai gali subraižyti / pažeisti konteinerio paviršių.

Dydis: 31.5x23x6cm

Medžiaga: PP

Spalva: Balta skaidri

Pakuote sudaro:

1 * kiaušinių laikymo indas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.