Kelioninis dėklas Dyson Airwrap Styler/Shark Flexstyle, nešiojamas nešiojimo dėklas Dyson viršgarsiniam plaukų džiovintuvui
€12.64 / €16.85

  • Medžiaga - nailonas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d473477
Pridėti atsiliepimą

Palaiko dropshippingą ir didmeninį pardavimą.

Mes siūlome nuolaidą dideliems kiekiams. Sveiki atvykę susisiekti su mumis !

Skirta kirpyklų priedams: Šis kelioninis krepšys gali būti naudojamas daugumai rinkoje esančių kirpyklų priedų, tokių kaip oro stilistai ir plaukų džiovintuvai Dyson/shark/laifen ir kt.

Didelė talpa: dvigubo sluoksnio dizainas , dvi didelės kišenės jums yra stilistas, atskirtas nuo kitų priedų, lengvai randamas produktas ir nebus subraižytas.

Aukšta kokybė: Išorinio dėklo medžiaga yra aukštos kokybės medžiagos, kurios yra gražios, nes tai reiškia, kad jos atsparios vandeniui! Kelionės dėklo vidus jaučiamas, jis išlaikys viską gražų ir prigludusį! Jums turi patikti krepšio kokybė ir jis yra estetiškas

Rankų virvės dizainas: Plaukų džiovintuvo dėklą galite nešiotis ranka arba angą ant sienos, oro dėklas bus patogus ir nešiojamas, patogus, tvarkingas ir sutaupys vietos.

Kelių progų naudojimas: Šis organizatoriaus krepšys yra būtinas keliaujant. Jo puikus dydis keliauti, todėl jį lengva pasiimti visur. Jis naudojamas ne tik kelionėms, bet ir kasdieniam atvejui, pavyzdžiui, kelionėms, verslo kelionėms, kosmetikos krepšiui, atostogoms, nakvynei ir savaitgaliams.

Dydis: 35 x 14.5 x 13cm

Medžiaga: PVC

spalva: rausva/juoda

Pakuote sudaro:

1 x Kelioninis dėklas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.