VIPEK V12 Heavy Duty Rolling Drabužių lentyna 3 pakopų reguliuojama vielinių lentynų drabužių lentyna su dvigubais strypais ir šoniniais kabliais
€109.09 / €272.72

  • Kilmė - US(kilmė)

Prekės kodas: d476260
Pridėti atsiliepimą

VIPEK V12 Heavy Duty Rolling Drabužių lentyna 3 pakopų reguliuojama vielinė lentyna Drabužių lentyna su dvigubais strypais ir šoniniais kabliukais, laisvai stovinti drabužių spinta Laikymo lentyna Metalinė drabužių lentyna, Juoda

MATMENYS: 45"Lx17.7"Wx80.3"H (kombinezonas su ratais). Svorio talpa: Iš viso 400 svarų (kai nejudate), 300 svarų (judant).

UŽRAKINAMI 360° RATAI: Įrengti 4 riedėjimo ratai, 2 iš jų yra fiksavimo ratai, skirti tam, kad galėtumėte sukti šią drabužių lentyną ten, kur jums reikia namuose.

REGULIUOJAMOS LENTYNOS: 3 Tiers drabužių lentynos, 2 pakabinami strypai ir 2 šoninių kabliukų komplektai suteikia jums įvairią laikymo vietą. Lentynas galima reguliuoti aukštyn ir žemyn pagal savo poreikius, kad būtų galima laikyti skirtingo dydžio daiktus. Lengvai padidinkite savo saugojimo vietą suteikdami batų saugyklą, pakabinimą, sulankstytą saugyklą.

TVIRTAS &PATVARUS: pagamintas iš aukštos kokybės geležies vamzdžio ir padengtas milteliniu būdu, kad apsaugotų jį nuo vandens ir rūdžių, daro jį stabilų, tvirtą ir patvarų. Idealiai tinka miegamajam, rūbinei, drabužių parduotuvei, skalbyklai, studijai, siuvimo zonai, spintai ir kt.

LENGVA SURINKTI: Rekomenduojamas guminis plaktukas, tačiau jis nepridedamas. Tiesiog būtinai atidžiai perskaitykite surinkimo instrukcijas PRIEŠ pradėdami jį sudėti. Tam tikros lentynos turi būti sumontuotos tam tikra tvarka.

Tarnyba

Mes esame čia, kad padėtume prieš ir po pirkimo.

Mes esame čia, kad patenkintume jūsų poreikius.

Laivybos

Mes išsiunčiame visas prekes per standartinį pristatymą per 3 - 10 darbo dienų.

Jei dėl kokių nors priežasčių kyla problemų dėl jūsų užsakymo, mes nedelsdami susisieksime su jumis.

Vežėjas: UPS, USPS, FedEx.

Grąžinimo politika

Mes turime 30 dienų pinigų grąžinimo politiką.

Jei gaunate nekokybišką prekę ir norite ją grąžinti ar pakeisti, papildymo mokestis netaikomas. Jūs nemokate daugiau mokesčių už grąžinimą.