Stalviršis Kalėdų eglutė Rankų darbo mažas pušies audinys Amatų papuošalai Stalviršiai Žiemos dekoras Kalėdų atostogoms Naujas
€6.33 / €9.73

  • Elektroninis - no
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d4769
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Šis kalėdinis ornamentas yra spalvingas ir turtingas kalėdinio stiliaus, puikiai tinka kalėdinės tematikos vakarėlių dekoracijoms ir suteiks daugiau džiaugsmo jūsų vakarėliui. Trys dydžio variantai (turite atitikti save) Kalėdų stalo dekoravimui arba kaip kalėdinė dovana šeimai ar draugams.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Tree Ornament

Medžiaga: audinys

Dydis: S, M, L

S: apie 5x5x15CM / 1.97x1.97x5.91in

M: apie 9x9x25CM / 3.54x3.54x9.84in

L: apie 12x12x35CM/4.72x4.72x13.78in

Pakuočių sąrašas:

1 x Kalėdų eglutės ornamentas

Nata:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Šventinė šventinė atmosfera】Kalėdų eglutės dekoracijos gali sukurti festivalio atmosferą su gražiu mini stalviršio šventiniu dekoru. Tai puikus jūsų atostogų dekoracijų priedas.

2.【Patvarus ir daugkartinio naudojimo】Kalėdų eglutės ornamentas pagamintas iš aukštos kokybės audinių medžiagų, kurios yra saugios, patvarios ir daugkartinio naudojimo, nelengvai laužomos, tvirtos ir gali tarnauti jums ilgą laiką.

3.【Vieta savo noru】Galima rinktis iš trijų dydžių. Medžiaginę eglutės statulą galima pastatyti bet kur ir tai būtų puiki kalėdinė dovana.

4.【Multi Application】Mini eglutė traukia akį ant stalo, ant židinio, ant lentynos, suteikdama jūsų kalėdiniam vakarėliui kažką naujo ir šventiško.

5.【Prasminga dovana】 Stalviršio eglutė patiks Kalėdoms besidomintiems vaikams ir yra prasminga dovana šeimai švęsti Kalėdas.