Running Wrist Band Zippered Running Wrist Rank Wrist Protection Supplies Sports Wristband Running Wrist Rankse Exercise
€1.48 / €2.11

  • Amžius - virš 13
  • Tinkami žmonės - Vaikai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d47814
Pridėti atsiliepimą

Bėgimo riešo juosta tinka visų dydžių riešams ir puikiai tinka smulkių daiktų laikymui važiuojant dviračiu ar užsiimant bet kokia sportine veikla. Lengva nešiotis sporto mėgėjams!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Sports Wrist Band

Medžiaga: 90% medvilnė, 6% elastanas, 4% nailonas

Produkto dydis: (elastingas ir tinka visiems riešo dydžiams)

Ilgis: (apytiksliai)8cm / 3.15 colių

Plotis: (apytiksliai)8cm / 3.15 colių

Spalva: balta, mėlyna, geltona, juoda, oranžinė, raudona, žalia, dangaus mėlyna, pilka

Pakuočių sąrašas:

1* Sportinė riešo juosta

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikis ir minkštas: Dėl savo išskirtinio elastingumo ir ilgaamžiškumo sportinė riešo juosta puikiai palaiko bet kokio dydžio riešą. Jo minkšta ir patogi medžiaga užtikrina ilgalaikį ir efektyvų naudojimą bet kokio didelio intensyvumo fizinės veiklos metu.

2.Lengva naudoti: Ši sportinė riešo apyrankė, turinti patogų užtrauktuką, suteikia be rūpesčių saugyklą mažiems būtiniausiems daiktams, pvz., raktams, monetoms ir ausinėms. Taip pat galite naudoti jį kaip universalų laikymo krepšį, kuris patogiai telpa ant riešo, todėl puikiai tinka visiems lauke.

3. Platus pritaikymas: Nesvarbu, ar važinėjate dviračiu, bėgiojate, keliaujate ar užsiimate kitomis sporto šakomis, ši sportinė riešo juosta yra idealus jūsų kompanionas kūno rengybai ir veiklai lauke.

4. Lengva nešiotis: Mūsų sportinė riešo juosta yra ne tik lengva ir kompaktiška, bet ir lengvai nešiojama, kad ir kur eitumėte. Kompaktiškas dydis jūsų neapsunkins ir puikiai telpa kišenėje ar krepšyje.

5.Naudinga dovana: Mūsų sportinė riešo juosta sukurta taip, kad pagerintų jūsų našumą ir įkvėptų jūsų meilę žaidimui. Dėl patogios ir patvarios medžiagos jis yra puiki dovana bet kokiai progai, įskaitant gimtadienius ir šventes.Idealiai tinka sporto mėgėjams, norintiems parodyti savo rūpestį.