2 pakuotės virtuvės filtras ir kiaurasamčio rinkinys, makaronų filtras makaronams, salotoms, uogoms, vaisiams, daržovėms, indaplovėje
€15.73 / €26.21

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d479324
Pridėti atsiliepimą

[Aukštos kokybės ir karščiui atsparūs]-Mūsų filtrai ir kiaurasamčiai su maišymo dubeniu naudoja PP - sveiką plastiką, kuris yra be toksinių medžiagų, bekvapis, tvirtas ir patvarus. Kiaurasamčiai ir maisto filtrai yra labai atsparūs aukštai temperatūrai ir tinkami kaip makaronų filtras. Jūsų ir jūsų šeimos sveikata yra mūsų pagrindinis rūpestis.

[puikus praktiškas virtuvės pagalbininkas]-Puikus virtuvės filtras, jį galite naudoti makaronams, makaronams, uogoms, bulvėms, mišrioms salotoms, skalavimo pupelėms, kvinozei, jautienai, konservuotiems maisto produktams ir kt.universalus virtuvės filtras įtempimui, mirkymui, plovimui ir laikymui.kiaurasamčius ir maisto filtrų krepšį ir sietelio dubenį galima naudoti kartu arba atskirai. Tai padarys jūsų maisto gaminimą efektyvų ir malonų.

[Apgalvotas dizainas]-Daugybė skylių efektyviam drenažui ir užkirsti kelią kritimui. Abiejose pusėse yra rankenos, kad būtų lengva pakelti.

[Didelė talpa]-Kiaurasamčio matmenys 30 * 25 * 11,5 cm, mūsų kiaurasamčio rinkinys leidžia vienu metu įtempti makaronus, spagečius, jautieną, daržoves ir vaisius jūsų didelei šeimai. Didelis filtras daro jį patrauklų net restoranams ir maisto sunkvežimiams.

[Saugus indaplovėje]- Mūsų maisto filtrą galima plauti indaplovėje ir jį lengva valyti. Tačiau jis neturėtų būti dedamas tiesiai ant šilumos šaltinio ar mikrobangų krosnelėje.

Spalva: oranžinė ir tamsiai mėlyna

Medžiaga: PP

Dydis: 30x25x11.5cm

Pakuote sudaro:

2 * Virtuvinis filtras

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.