Mezgimo žymekliai Metaliniai žiedai Žymekliai audimui "Pasidaryk pats" meno aksesuarai Nėrimo žymėjimo įrankiai dygsniui "Scrapbooking" "pasidaryk pats"
€10.02 / €14.31

  • Medžiaga - Bambukas
  • Tipas - siuvimo rinkinys
  • rinkinio tipas - no
  • Didmeninės prekybos tipas - no
  • Naudojimas - Siuvinėjimas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Arts,Crafts & Sewing
Prekės kodas: d4802
Pridėti atsiliepimą

Šie nėrimo lydinio žymekliai yra viskas, ko jums reikia norint pridėti šiek tiek mielumo savo siuvimo projektui. Tvirti ir idealiai tinkantys bet kokiam projektui, šie nėrimo žymekliai padarys jūsų nėrimo treniruotes lengvas ir smagias.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Mezgimo žymekliai

Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: lydinys

Pakuočių sąrašas:

1 komplektas*Mezgimo žymekliai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Fun ir mieli raštai: sužavėkite šiais juokingais raštuotais mezgimo žymekliais, kuriuose yra mielų ir animacinių filmų. Pakelkite savo mezgimo žaidimą su puikiu mielumo ir funkcionalumo deriniu.

2.Mezgimo praktiškumas: Šie praktiški mezgimo žymekliai lengvai žymi jūsų modelio pradžią ir pabaigą. Greitai ir lengvai naudojami, jie tinka daugumai adatų dydžių, puikiai tinka visiems įgūdžių lygiams. Atidarykite ir uždarykite akimirksniu, mezgimas padarė linksmybes.

3.Efektyvus mezgimo sprendimas: Modernizuokite savo mezgimo procesą naudodami mūsų fiksavimo mezgimo žymeklių rinkinį. Puikiai tinka aistringiems mezgėjams ir puiki dovana tiems, kurie mėgsta nėrimo ir siuvimo projektus.

4. Labai patvarūs žymekliai: Pagaminti iš aukštos kokybės lydinio, šie nėrimo žymekliai yra neįtikėtinai patvarūs, daugkartinio naudojimo ir atsparūs rūdims. Galvanizavimo procesas išlygina paviršius, užkertant kelią verpalų užsikimšimui.

5. Būtini "pasidaryk pats" kompanionai: Perkelkite savo "pasidaryk pats" projektus į kitą lygį naudodami šiuos daugiafunkcinius žymeklius. Puikiai tinka mezgimui, nėrimui ir papuošalų gamybai. Lengvai pritvirtinkite ir nuimkite juos ir pridėkite savo amatams žavesio.