Helovino moliūgų keksiukų stovas 3 sluoksnių desertų bokštas Pagrindinis desertinis tortas Stendas Helovino šeimos susibūrimo vakarėlio dekoravimas
€8.36 / €11.30

  • tipas2 - Moliūgų keksiukų stovas
  • tipas4 - Party Family Reunion keksiukų stovas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • tipas1 - Helovino keksiukų stovas
  • tipas3 - Helovino keksiukų dėklas
  • tipas5 - Desertų bokštas

Prekės kodas: d480741
Pridėti atsiliepimą

specifikacija:

Medžiaga: popierius

Dydis: S: 16cm / 6.30inch

M: 23cm / 9.06inch

L: 27.7cm / 10.91inch

Funkcijos:

【Išskirtinė išvaizda】: 3 pakopų Helovino keksiukų stovas, užkandžių dėklas, minimalistinė išvaizda, kuri puikiai dera su beveik bet kokiu išdėstymu.

【Universalus laikymo stovas】: aukščiausios kokybės kartoninis moliūgų pyrago stovas, skirtas keksiukams, užkandžiams, desertams, macaron, vaisiams, užkandžiams ir kt.

【Helovino dekoravimas】: Puodelio torto desertų vitrinos stendas Helovino vakarėliui yra parinkta aukštos kokybės medžiaga, patvari ir ilgaamžė.

【Vakarėlių reikmenys】: moliūgų sluoksniuotas pyrago stovas, didelė talpa, taupoma vietos, paprasta naudoti.

【Platus pritaikymas】: 3 pakopų Helovino keksiukų stovas, tinkantis Europos ir Amerikos Helovino vakarėlių dekoracijoms, vaiduoklių namų vakarėlių dekoracijoms ir baro dekoravimo desertų kompozicijoms.Gražus tortų stendas taip pat yra geriausia dovana jūsų šeimai ir draugams.

Pasergėti:

1. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano ryškumas ir šviesos ryškumas, įtakos, tikroji produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio, rodomo svetainėje.

2. Leiskite šiek tiek skirtis tarp dydžio duomenų ir rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1* Keksiukų stovas