Aukščiausios klasės stiklo vitrinos akiniai Daiktadėžė Sieninė perforuota nemokami akiniai nuo saulės Laikymo stovas Akiniai nuo saulės Namų tvarkymas
€0.48 / €0.68

  • Prekės ženklas - WHPHous
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d482972
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Lengvas montavimas: nereikia gręžti, tiesiog priklijuokite ir naudokite. Laikiklis turi tvirtus klijus, kurie nepažeidžia sienos ir yra lengvai išardomi, kai reikia.

2. Patvarus ABS: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šis sieninis skaitymo akinių laikiklis apsaugo nuo slėgio ir kritimo, užtikrindamas ilgalaikį akinių naudojimą ir apsaugą.

3. Daugkartinis naudojimas: Šis sieninis laikiklis gali laikyti ir rodyti jūsų skaitymo akinius, akinius nuo saulės, įprastus akinius ir kitus akinius įvairiose vietose, tokiose kaip svetainė, lova, įėjimas ar vonios kambarys.

4. Saugus akinių laikiklis: Dėl padidinto veidrodžio laikiklio dizaino šis sieninis skaitymo akinių laikiklis tvirtai laiko jūsų akinius vietoje ir neleis jiems nukristi ar slysti. Tai taip pat apsaugo jūsų akinius nuo įbrėžimų ir dulkių.

5.Vietos taupymas: Šis sieninis skaitymo akinių laikiklis yra paprastas ir stilingas, todėl gali padėti išvengti akinių sutraiškymo ar subraižymo, padėjus juos ant netvarkingo stalo ar naktinio staliuko.

Pavadinimas: Sieninis akinių laikiklis

Medžiaga: ABS

Spalva: skaidri/balta/pilka

Dydis: 17.5 * 3 * 8.5cm

Sąrašas:

Sieninis skaitymo akinių laikiklis x1