Lovos paklodės organizatorius Spintos saugykla 2 Vaizdiniai langai Puikiai tinka tvarkyti patalynę Drabužiai Antklodės Sulankstomos lovos paklodės organizatorius
€18.09 / €36.20

  • straipsnio numeris - lino imitacija+kartonas
  • Medžiaga - Poliesteris
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d485793
Pridėti atsiliepimą

Ženkleliai:

1. Patvari medžiaga: su trijų sluoksnių kvėpuojančiu lino imitacijos audiniu, mūsų patalynės tvarkyklė tarnauja kaip dulkėms atsparus ir patvarus namų laikymo sprendimas. Jo aukštos kokybės medžiaga palaiko patalynę švarią, o minkštas prisilietimas suteikia puikų jausmą tvarkant jūsų patalynę.

2. Naudokite paprastai: lovos paklodės organizatorius turi lengvą paklodžių saugojimą. Dabar galite laikyti lapus tvarkingus be spaudimo ar krovimo, užkertant kelią deformacijai. Mūsų paprastas naudoti sprendimas reikalauja vos kelių paprastų žingsnių, norint sulankstyti lapus į dėžutę ir laikyti juos vietoje, atlaisvinant vertingos vietos spintoje.

3. Sutaupykite vietos: Ši patalynės tvarkyklė suspaudžia jūsų paklodes ir užima mažiau vietos spintoje nei įprasti laikymo krepšiai. Tai taip pat išlaiko jūsų lapą puikios formos, užkertant kelią raukšlėms. Naudodami šią patalynės tvarkyklę galite sukurti daugiau vietos saugykloje ir išlaikyti savo spintą tvarkingą.

4. Praktinis vizualinis langų dizainas: Organizatoriaus priekyje yra du nedideli žiūrėjimo langai, leidžiantys greitai peržiūrėti viduje esančius daiktus, padedantys per kelias sekundes rasti reikiamą patalynę. Tvirta rankena leidžia lengvai juos ištraukti iš spintos arba po lova.

5. Platus pritaikymas: paverskite savo netvarkingas linines spintas ar lentynas tvarkingu prieglobsčiu naudodami mūsų patalynės tvarkyklę. Puikiai tinka lakštų rinkiniams ar antklodžių dangteliams, įrenginyje galima laikyti iki keturių rinkinių. Plačiai naudojamas ir tinka daugumai spintų ir lentynų.

Aprašymas:

Lengvai sutvarkykite savo patalynę! Mūsų aukštos kokybės, trijų sluoksnių kvėpuojantis lininio audinio imitacijos laikymo sprendimas išlaiko jūsų paklodę nepriekaištingos formos. Vos keli paprasti žingsniai ir galėsite greitai rasti reikiamą patalynę. Plačiai naudojamas ir patvarus, tai puikus papildymas bet kuriam namui.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Patalynės laikymo dėžė

2. Medžiaga: lino imitacija + kartonas

3. Spalva: balta, smėlio, juoda

4. Dydis: 38x32x11.5cm / 14.96x12.6x4.53 colių

Pakuočių sąrašas:

Patalynės laikymas*1