Baidarių kalažo rinkinys Suriškite kanojų kanojų priedų aparatūrą su C formos sagtimi Kablio virvės varžtai Duffle krepšys saugus
€3.01 / €6.02

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d4917
Pridėti atsiliepimą

Baidarių tvirtinimo rinkinys visiems jūsų nuotykiams lauke. Šis patvarus rinkinys lengvai prisitaiko prie įvairių dydžių daiktų, tokių kaip duffle krepšiai. Perverkite virvę per sagtis ir kabliukus, kad būtų užtikrintas tvirtas prigludimas. Lengvai nešiojamas, šis rinkinys puikiai tinka bet kuriam baidarių entuziastui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Kayak Deck Rigging Kit

Spalva: Juoda

Medžiaga: guminė virvė

Savybės: Fiksuota

sagtis Grynasis svoris: apie 30g

Pakuotės svoris: apie 30g

Produkto dydis: (apytiksliai) 12 * 8 * 1 cm / 4.72 * 3.15 * 0.39 colių

Pakuotės dydis: (apytiksliai)12 * 8 * 1cm / 4.72 * 3.15 * 0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

C formos sagtis *1

Savisriegiai varžtai *3

Fiksuotas kablio lynas *1

Nata:

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Platus pritaikymas: maksimaliai padidinkite savo įrankių laikymo galimybes naudodami mūsų baidarių denio takelažo rinkinį.Idealiai tinka plačiam naudojimui su duslintuvais, todėl jūsų stovyklavimo įranga, jūrinė įranga ir baidarių priedai yra saugiai ir tvarkingai sutvarkyti. Atnaujinkite savo lauko žaidimą su šiuo universaliu rinkiniu.

2. Patikimas ir patvarus: Pagamintas iš aukščiausios kokybės komponentų, mūsų baidarių denio takelažo rinkinys pasižymi neprilygstamu tvirtumu sausumoje ir vandenyje ir sklandžiai prisitaiko prie tvirtos lauko aplinkos. Sukurtas taip, kad pralenktų sunkiausias ekskursijas, jis yra būtinas nuotykių ieškotojams.

3. Laisvai sureguliuotas: saugiai pritvirtinkite daiktus prie savo baidarės naudodami šio denio takelažo rinkinio ištempiamą elastinę virvę. Jo reguliuojama įtampa prisitaiko prie skirtingo dydžio daiktų, kad atitiktų jūsų pageidavimus. Mėgaukitės lanksčiu ir patikimu sprendimu visiems savo baidarių poreikiams.

4. Paprasta naudoti: naudojant mūsų baidarių denio takelažo rinkinį, apsaugoti savo įrankius yra labai paprasta.Galite lengvai atlaisvinti rankas nuo irklavimo, perverdami virvę per sagtis ir kabliukus ir saugiai surišdami daiktus vietoje.

5.Universal Fixing Kit: Transformuokite savo baidarių nuotykius su mūsų denio takelažo rinkiniu. Šis universalus rinkinys puikiai tinka plaukioti valtimis, žvejoti, stovyklauti ir naršyti. Lengvai montuojami ir nešiojami būsite pasiruošę bet kokiai ekskursijai.