Magnetinis belaidžio įkroviklio dėklo laikiklis, skirtas "iPhone". ABS belaidžio greito įkrovimo doko stovas, skirtas "Apple" įkroviklių apsauginiam dangteliui
€2.31 / €6.59

  • Funkcijos - magnetinis
  • Įkroviklis - No
  • Prekės ženklas - Rondaful
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Phone Holders & Stands
Prekės kodas: d5035
Pridėti atsiliepimą

Magnetinis belaidžio įkroviklio dėklo laikiklis, skirtas "iPhone". ABS belaidžio greito įkrovimo doko stovas, skirtas "Apple" įkroviklių apsauginiam dangteliui

Ženkleliai: 1、Suderinamumas: Magnetinis belaidžio įkrovimo stovas suderinamas su "iPhone" magnetiniu belaidžiu įkrovimu. Pastaba: tik silikoninis dėklas, neįskaitant belaidžio įkrovimo! Įkroviklis palengvina belaidį įkrovimą.

2、Aukšta kokybė: Magnetinis belaidžio įkrovimo stovas pagamintas iš aukštos kokybės ABS.It yra naudingas jūsų augintiniui, vaikams ir šeimai. Jį lengva suimti ir jis neleidžia nuotolinio valdymo pultui paslysti, įtrūkti, subraižyti ar prarasti.

3、Patogumas: Magnetinį belaidžio įkrovimo stovą lengva sumontuoti. Tam nereikia jokių įrankių. Belaidį įkroviklį reikia įdėti tik į dėklą.

4、Perfect Fit: Modifikuotas tikslus pjūvis lengvai montuojamas ant belaidžio įkroviklio. Tai puikus belaidžio įkrovimo kompanionas, skirtas iPhone.Dviguba garantija, dviguba apsauga, kad suteiktumėte saugią patirtį.

5、 Visiška apsauga: Viso krašto dizainas užtikrina 360 laipsnių apsaugą. Norėdami gauti geresnę patirtį, tikimės, kad nuimsite telefono dėklą ir naudosite rekomenduojamą adapterį (nepridedamas). Tai puiki dovana jūsų draugui.

Aprašymas:

Viso krašto dizainas užtikrina 360 laipsnių apsaugą. Norėdami gauti geresnę patirtį, tikimės, kad nuimsite telefono dėklą ir naudosite rekomenduojamą adapterį (nepridedamas). Tai puiki dovana jūsų draugui.

Modifikuotas tikslus pjūvis lengvai montuojamas į belaidį įkroviklį. Tai puikus belaidžio įkrovimo kompanionas, skirtas "iPhone".Dviguba garantija, dvigubas saugumas, kad galėtumėte mėgautis saugia patirtimi.

Magnetinį belaidžio įkrovimo stovą lengva įdiegti. Tam nereikia jokių įrankių. Belaidį įkroviklį reikia įdėti tik į dėklą.

agnetic belaidžio įkrovimo stovas suderinamas su "iPhone" magnetiniu belaidžiu įkrovimu. Pastaba: tik silikoninis dėklas, neįskaitant belaidžio įkrovimo! Įkroviklis palengvina belaidį įkrovimą.

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, balta

Taikoma: magnetiniam belaidžiam įkrovimui

Apsauginis laikiklis*1

Žymos

belaidžio įkroviklio dėklo laikiklis