Stalo kapadai Kelių skyrių laikymo dėžės ir sudedami komunalinių paslaugų priedai
€47.52 / €73.10

  • Naudojimas - Sundries
  • Produktas - Office Organizer
  • Forma - Stačiakampis
  • Technika - Blizgus
  • Tipas - daiktadėžės ir šiukšliadėžės
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Stilius - Modernus stilius
  • funkcija - ekologiškas
  • CN - Sičuanas
  • Medžiaga - PP

Prekės kodas: d504113
Pridėti atsiliepimą

specifikacija

Medžiaga: PP

Stilius: modernus

Forma: stačiakampė

Procesas: integruotas liejimas

Spalva: Juoda

Reikalingas surinkimas: Ne

Mount Type: Desktop

Prekių skaičius: 16

Bendras dydis: 23.5 * 22.5 * 9cm / 9.3 * 8.9 * 3.5in

Pakuotės dydis: 45 * 24 * 28cm / 17.72 * 9.45 * 11.02

Bendras svoris: 2.6 kg / 5.73 lbs

Grynasis svoris: 2.4 kg / 5.29 svarų

Pakuotė įskaičiuota

16* Plastikinės

saugyklos Aprašymas

Šios plastikinės saugyklos yra skirtos optimizuoti erdvę ir patogiai organizuoti jūsų daiktus. Dėl sudedamo dizaino jis gali sumažinti saugojimo vietą. Pagaminti iš aukštos kokybės PP, jie yra patvarūs ir ilgaamžiai, užtikrinantys, kad jūsų daiktai būtų saugiai laikomi. Idealiai tinka valyti ir maksimaliai padidinti saugojimo vietą, šis produktas yra geras pasirinkimas bet kuriam organizuotam asmeniui.

Pagrindinės savybės

Build to Last: Šis produktas pagamintas iš aukščiausios kokybės PP ir priima integruotą liejimo procesą, kuris yra saugus, bekvapis, netoksiškas ir gali atsispirti smūgiams, deformacijai ir lūžimui, todėl jis yra saugus ir gali būti pakartotinai naudojamas taupant išlaidas.

Saugojimo asistentas: Jis yra tinkamo dydžio (9,3 * 8,9 * 3,5 colio) su trimis skyriais, suteikdamas pakankamai vietos daiktams laikyti ir leisdamas rūšiuoti norimus daiktus.

Įslaptintas saugojimas: Galite klasifikuoti ir saugoti skirtingus daiktus pagal produkto spalvą, kad būtų lengva rasti, tvarkyti ir saugoti.

Vietos taupymas : Unikalus dizainas leidžia jį sukrauti, todėl galite sukrauti, kai jo nenaudojate, sutaupydami daugiau vietos.

Paruošta naudoti: Šis gaminys priima integruotą liejimo procesą ir gali būti naudojamas tiesiogiai jį gavus, nereikia surinkti.

16 vienetų pakuotėje : Šiame pakete yra šešiolika vienetų, kurie gali patenkinti jūsų kasdienius saugojimo poreikius.

Lengvas valymas: Dėl lygaus paviršiaus ir paprastos struktūros jį lengva valyti drėgna šluoste.

Garantuotas klientų aptarnavimas : Mes siekiame teikti kokybiškus produktus ir paslaugas. Jei turite problemų, nedvejodami susisiekite su mumis. Mes atsakysime ir išspręsime problemą už jus kuo greičiau.

Informacijos

Užapvalinti kampai : Apvalūs kraštai ir kampai be įbrėžimų suteikia jums patogų ir saugų prisilietimą, todėl saugiau jums ir jūsų vaikams.

Rankena: Tai gali palengvinti kiekvieno gaminio judėjimą, taupant laiką ir pastangas.

Taikomoji programa

Šis produktas naudojamas įvairiems daiktams, kurie dažnai naudojami mokyklose, namuose, biuruose, laikyti. Tai puikiai tinka organizuoti žaislus, amatus, meno reikmenis, knygas, pieštukus, rašiklius, drabužius ir kt.

Pastabos

Prašome leisti nedidelį spalvų skirtumą, kurį sukelia fotografavimo lemputė, ir 1-3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo ir prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.