Reguliuojami HD plaukimo akiniai Reguliuojami vandens sporto akiniai Reguliuojamas dirželis Silikoninis animacinis filmas Vandeniui atsparūs akiniai Akių apsauga
€2.06 / €2.94

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d5196
Pridėti atsiliepimą

Šie mieli animaciniai akiniai užtikrina patvarų ir patogų prigludimą, kuris nėra per ankštas dėvėti visą dieną.

Produkto medžiaga: silikonas, PC

Gaminio dydis: 15.5 x 5.5/6.10 x 2.16in

Produktų sąrašas:

Plaukimo akiniai x 1vnt

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Eye Protector: Naudojant apsaugos nuo nuotėkio technologiją, jie apsaugo nuo vandens nutekėjimo, taip pat apsaugo nuo akių dirginimo, neleisdami drėgmei prasiskverbti į akių apsaugą.

2. Patvarūs ir daugkartinio naudojimo: Pagaminti iš plyšimui atsparios medžiagos, kurią nėra lengva sulaužyti, šie plaukimo akiniai pasižymi stipriu tvirtumu ir gali būti naudojami ilgą laiką. Apsauginis silikonas yra patikimas ir patogus vaikų akims.

3. Patogus prigludimas: Mūsų vandeniui atsparūs vaikiški maudymosi akiniai yra pritaikomi, prigludę prie visų veido formų.Su ergonomišku dizainu ir akims draugiška medžiaga jūsų vaikas gali mėgautis nuotykiais vandenyje be jokio diskomforto ar dirginimo.

4. Supaprastinta objektyvo technologija: Šie vandeniui atsparūs akiniai, turintys skaidrius supaprastintus lęšius, užtikrina aiškų matymą po vandeniu ir sumažina vandens srauto įtaką, kad padidintų jūsų vaiko komfortą ir saugumą. 208/500}

5. Reguliuojamas prigludimas: Reguliuojamą dirželį galima reguliuoti pagal jūsų vaiko galvos apimtį, užkertant kelią vandens nutekėjimui, naudojant didelio elastingumo akinių diržą, kuris naudojimo metu neatsilaisvina ir nesusiveržia.