Kaklo getrai vyrams Šaltas oras Vėjui atsparus slidinėjimo kaklo šalikas Lauko kaklo kojinė Žieminiai galvos apdangalai Kaklo šalikas bėgimui dviračiu
€6.39 / €12.78

  • funkcija - Atsparus vandeniui
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d55542
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Šiltas ir patogus: Šie kaklo getrai vyrams šaltas oras priima savaime katijoninį vilnos pamušalą, kuris yra minkštas, jaukus ir kvėpuojantis. Jie gali išlaikyti jūsų kaklą ir veidą šiltą šaltu oru ir užkirsti kelią nušalimui ir nudegimui. Jie tinka žiemos ir šaltoms vietoms.

2. Patogus ir atsparus dulkėms: Šie kaklo getrai vyrams šaltu oru pasižymi gera siuvimo technologija, kuri suteikia jums patogų pojūtį ir apsaugo nuo įbrėžimų. Jie taip pat yra atsparūs dulkėms ir tinka vyrams, kuriems reikia apsaugoti kaklus nuo šalto oro ir lauko veiklos.

3. Labai elastingas: Šis kaklo getras vyrams Šaltas oras moterims yra pagamintas iš didelio elastingo audinio, kuris puikiai tinka veidui ir kaklui, leidžiantis patogiai mankštintis ir sportuoti. Jis taip pat palaiko kaklą, veidą, ausis ir galvą šiltu oru.

4.Plati naudojimo sritis: Būkite šilti rudens ir žiemos metu, pavyzdžiui, bėgiodami, važinėdami dviračiu, slidinėdami ir važinėdami motociklais su šiais visapusiškais veido šalikais. Dėl savo universalumo kaip kaklo šildytuvai, galvos juostos, bandanos ar balaklavos, šie getrai tinka vidaus ar lauko veiklai.

5. Puikus meistriškumas: Šis kaklo getras vyrams šaltas oras naudoja trimatį pjovimą, kad puikiai priglustų prie jūsų veido ir kaklo, suteikdamas jums šilumos ir komforto šaltu oru. Jis taip pat turi daugiakryptį erdvinį dizainą su prailginta kaklo apsauga, apsaugančia jus nuo vėjo.

Mūsų kaklo getrai vyrams Šaltas oras vyrams puikiai tinka rudeniui ir žiemai. Tinka šaltoms vietoms, jie palaiko kaklą, veidą, ausis ir galvą šiltai vidaus ir lauko veikloje. Mūsų kaklo getrai vyrams šalto oro galvos įvyniojimas taip pat yra atsparus dulkėms.

Specifikacijos:

Sudėtis: medvilnė

Taikoma lytis: Neutrali/Tiek vyrai, tiek moterys

Spalva: juoda pilka, raudona, rožinė, oranžinė, mėlyna, žalia, žalia

Produkto dydis: Laisvas dydis

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Kaklo getrai vyrams šaltas oras

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.