2023 Naujas stalinio kompiuterio plėtinys Perjungia interneto kavinės namų kompiuterio maitinimo kabelį
€4.16 / €6.29

  • Tipas - maitinimo kabelis
  • Prekės ženklas - YAOMAISI
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Computer Peripherals
Prekės kodas: d5588
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Darbalaukio jungikliai: išplėskite arba pakeiskite darbalaukio maitinimo mygtuko jungiklių padėtį, kad būtų lengviau pasiekti ir valdyti namų ar biuro aplinkoje. Perkelkite maitinimo mygtuką į patogesnę vietą, atitinkančią jūsų poreikius.

Išoriniai kompiuterio maitinimo jungikliai turi 2 metrų ilgio kabelį, kuris leidžia lanksčiai ir patogiai valdyti kompiuterio maitinimo šaltinį net sunkiai pasiekiamose vietose. Mėgaukitės laisve nuotoliniu būdu valdyti kompiuterius.

Sukurtas su mechaniniais mygtukų jungikliais, jis naudojamas kompiuterio maitinimo jungiklių mygtukų išplėtimui, suteikiant patenkinamą ir reaguojančią spausdinimo patirtį, panašią į mechaninės klaviatūros mygtukus.

Maitinimo mygtuko prailginimo kabelis yra lengvo dizaino, tinkamas įvairioms aplinkoms, tokioms kaip namai, biurai, viešbučiai, interneto kavinėsetc.

Dėmesio: POWER-LED yra padalintas į teigiamus ir neigiamus etapus. Nors įkišus atgal, jis nebus trumpai sujungtas, lemputė neužsidegs. Tiesiog perjungia jį pirmyn ir atgal, o POWER jungikliai gali būti neutralūs, neskiriant teigiamų ir neigiamų. Jei naudojama kitose vietose, lempos negali būti 9V.

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Kabelio ilgis: apie 200CM / 78.74 colio

Tipai: išorinis juodas ir vidinis raudonas / išorinis juodas ir vidinis sidabras / juodas / raudonas / sidabras

Komplektą sudaro:

1PC stalinio kompiuterio maitinimas

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir kampų problemų gaminyje bus tam tikrų leistinų nuokrypių, prašome suprasti.

Rankinio dydžio matavimo paklaida yra normaliose 0-2 cm ribose.