Belaidžio garsiakalbio laikymo krepšys Organizatorius Nešiojamas garsiakalbių krepšys, skirtas perkelti 2 / perkelti garsiakalbių nešiojimo dėklą su peties dirželiu
€12.58 / €25.18

  • Paketas - No
  • elemento tipas - Garsiakalbių krepšiai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Portable Audio & Video
Prekės kodas: d5999
Pridėti atsiliepimą

Keliaukite lengvai ir užtikrintai, žinodami, kad garsiakalbiai yra saugūs mūsų garsiakalbių krepšyje.Mūsų dvigubo užtrauktuko dizainas užtikrina visapusišką apsaugą ir yra atsparus dulkėms bei vandeniui. Jis tinka ne tik garsiakalbiams, bet ir lengvam bet kokios mažos elektronikos perkėlimui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Speaker Storage Bag

Spalva: Juoda

Medžiaga: poliesterio audinys + 6 mm storio PE medvilnės sumuštinis + aksomo pamušalas

Produkto dydis: apie 25.7 * 18.8 * 18.5cm / 10.1 * 7.4 * 7.3inch

Produktų sąrašas:

1 x garsiakalbių laikymo krepšys

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Garsiakalbio apsauga: apsaugokite savo vertingą garsiakalbį naudodami šį garsiakalbių laikymo krepšį, skirtą užtikrinti visapusišką apsaugą nuo susidūrimo ir įbrėžimų. Puikiai tinka jūsų garsiakalbiui, išlaiko savo formą ir dydį.

2. Lengva prieiga: patirkite lengvą prieigą prie garsiakalbių naudodami mūsų garsiakalbių laikymo krepšio dvigubo užtrauktuko dizainą. Užtrauktukai yra lygūs ir patvarūs, todėl juos lengva atidaryti ir uždaryti.

3. Padidinta talpa: Yra 1 šoninė kišenė mobiliesiems telefonams, kabeliams, įkrovikliams ir kt. laikyti. Lengvai laikykite garsiakalbius ir priedus mūsų garsiakalbių laikymo krepšyje.

4. Patvari medžiaga: apsaugokite garsiakalbį naudodami mūsų garsiakalbių laikymo krepšį, pagamintą iš poliesterio audinio, PE medvilnės tarpsluoksnio ir minkšto aksomo pamušalo. Tvirtas ir atsparus vandeniui, jis užtikrina jūsų įrenginio ilgaamžiškumą.

5.Lengvas perkeliamumas: Šiame garsiakalbių laikymo krepšyje yra reguliuojamas peties dirželis, kurį lengva nešiotis. Garsiakalbį galite pasiimti bet kur, kur einate, be jokio vargo.