Moterų piršto laikrodis Piršto laikrodis Širdies forma Kvarcinis apvalus žiedinis laikrodis Kūrybinis kvarco analoginis piršto žiedo laikrodis moterims vyrams
€0.89 / €2.46

  • Tipas - Ekranas
  • Prekės ženklas - Rondaful
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Monitors
Prekės kodas: d63012
Pridėti atsiliepimą

Šis senovinis bevardis laikrodis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra madingas. Jį lengva naudoti ir jis tinka skirtingiems pirštų dydžiams, atitinka skirtingus pageidavimus ir stilius. Puikiai tinka tiems, kurie nori unikalaus ir stilingo aksesuaro neaukojant funkcionalumo.

Produkto pavadinimas: piršto laikrodis

Produkto medžiaga: lydinys

Gaminio svoris: 15g

Produkto dydis: skersmuo 2CM (0,79 colio)

Priminimas: Produkto dydis / nuotraukos matuojamos ir daromos rankiniu būdu, prašau atleisti už nedidelį nukrypimą

Sąrašas:

Laikrodžiai bevardžiais pirštais x 1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengva nešioti: Su neįtemptu elastiniu dirželiu šį moterišką širdies formos piršto formos žiedinį laikrodį lengva nešioti ir reguliuoti, tinka skirtingiems pirštų dydžiams.

2.Patikimas veikimas: Su aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip kvarcas, nerūdijantis plienas ir lydinys, deriniu, šis pirštų laikrodis yra tvirtas, ilgalaikis ir atsparus rūdims bei spalvos pokyčiams.

3.Madingas teiginys: Šis moteriškas pirštų laikrodis gali pasigirti unikaliu stiliumi, todėl yra puiki dovana bet kokiai progai. Širdies formos dizainas perteikia jūsų meilę ir meilę mylimajam.

4.Patogi laiko pasakymo patirtis: pakelkite savo stilių ir išlaikykite punktualumą! "Add-fun" mygtukas leidžia lengvai reguliuoti laiką, tereikia pasukti šio moteriško piršto laikrodžio ratuką.

5. Lankstūs ir madingi: mūsų moteriški pirštų laikrodžiai yra ne tik prašmatnūs, bet ir siūlo daugybę funkcijų. Dėl įvairių spalvų ir dizaino jie puikiai tinka kiekvieno skoniui. Jie yra puikios dovanos tiek šeimai, tiek draugams.