Bekelės kontrolės sunkvežimiai Berniukai Žaislai Bekelės žaislinis sunkvežimis Bekelės sunkvežimis Bekelės automobilis Patvarus visureigis Sunkvežimis vaikams
€1.61 / €3.22

  • rekomenduojamas amžius - 14+y
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Toys & Hobbies
Prekės kodas: d6335
Pridėti atsiliepimą

Lenktyniaukite bet kurioje vietovėje su mūsų žaisliniu automobiliu bekelėje! Pagamintas iš aukštos kokybės legiruotojo metalo ir tvirto ABS, jis gali valdyti veją, paplūdimius ir tvirtą reljefą. Atsitraukimo funkcija suteikia žaidimo laikui smagų posūkį. Puikiai tinka vaikams, kurie mėgsta bekelės transporto priemones ir nori tyrinėti daugiau!

Specifikacijos:

Išvaizda: visureigė transporto priemonė

Produkto medžiaga: lydinys

Tolesni veiksmai: atsitraukimas

Gebėjimų lavinimas: ropojantys, griebiantys, interaktyvūs žaislai

Gaminio dydis: 18.5x11x9.5cm/7.28 * 4.33 * 3.74 colių

Gaminio svoris: Apie 210g

Produktų sąrašas:

1 * Bekelės sunkvežimis

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Superior Performance: Dėl aukštos kokybės medžiagų ir puikaus meistriškumo šis bekelės sunkvežimis užtikrina galingą ir sklandžią vairavimo patirtį. Patvarus legiruotasis metalas ir tvirtas ABS užtikrina, kad jis gali susidoroti su grubiu žaidimu ir išlaikyti geresnį našumą.

2. Išskirtinis vairavimas: su nuo smūgių apsaugančiomis spyruoklėmis ir neslystančiomis padangomis mūsų bekelės sunkvežimio didžiuliai ratai gali lengvai susidoroti su atšiauriomis vietovėmis – nuo paplūdimių iki tvirtų kraštovaizdžių. Sklandus vairavimas leidžia lengvai manevruoti įveikiant kliūtis ir suteikia jums jaudinantį nuotykį bekelėje.

3.Begalinės pramogos: leiskite savo vaikui leistis į jaudinančius nuotykius bekelėje su šiuo žymiu sunkvežimiu. Sukurtas ryškiomis spalvomis ir autentiškomis savybėmis, jis žadina vaizduotę ir skatina tyrinėti, kad būtų smagiau.

4."Pull-Back" funkcija: lengvai pradėkite nuotykius bekelėje naudodami šio galingo bekelės sunkvežimio atitraukimo funkciją.Nereikia baterijų, tiesiog patraukite atgal ir stebėkite, kaip jis eina į priekį. Naudojant greitos pradžios funkciją, linksmybės prasideda akimirksniu.

5.Tobula dovana: vaikams, kurie mėgsta bekelės transporto priemones ir trokšta nuotykių, šis tikroviškas sunkvežimis yra puiki dovana gimtadieniams, vaikų dienai ar Kalėdoms.Dėl savo gebėjimo užkariauti bet kokią vietovę: nuo purvo iki žvyro: šis sunkvežimis užtikrina nepamirštamą patirtį.