Sumuštinių kepimo skarda Dviejų pusių sumuštinių kepimo mašina Daugiafunkcinė kempingo iškylų pusryčių spaustuko padėklas
€30.08 / €45.58

  • Tipas - Kita viryklė
  • su uždegimo įtaisu ar ne - neįtraukta
  • Vienkartinis - No
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Camping & Hiking
Prekės kodas: d63564
Pridėti atsiliepimą

Sumuštinių kepimo skarda Dviejų pusių sumuštinių kepimo mašina Daugiafunkcinė kempingo iškylų pusryčių spaustuko padėklas

Savybės: Pagaminta iš nerūdijančio plieno medžiagos su integruotu liejimo formavimu, tvirtai prigludusiu, tvirtu ir praktišku, su smulkiu šilumos laidumu, paviršiaus dažų apdorojimu.

Dvipusis šildymo dizainas užtikrina tolygų maisto kaitinimą, nesvarbu, ar gaminate sumuštinius, ar apverčiate ingredientus, todėl maisto gaminimas tampa efektyvesnis.

Nuimamas kepimo skardos dizainas leidžia vienu metu gaminti kelis maisto produktus, jį lengva plauti ir nešiotis. Sumuštinius galima ne tik kepti, bet ir lengvai kepti įvairius ingredientus, tokius kaip mėsa ir daržovės, kad būtų patenkinti maisto gaminimo lauke poreikiai.

Spynos konstrukcija padidina saugumą ir patogumą, išvengiant atsitiktinio atidarymo kepimo metu. Nereikia visą laiką laikyti grotelių rankomis, taip atlaisvinant rankas.

Kepimo skardos paviršiuje esantys antiskidiniai grioveliai neleidžia jai slysti ar pasislinkti kepimo metu.

Specifikacijos:

Išplėstas dydis: 34 x 14.5 x 3.8cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabras

Pakuote sudaro:

1 x sumuštinių kepimo skarda

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.