Sustain pedal Keyboard Piano Pedal Universal Damper Foot Pedal skaitmeniniam fortepijonui su poliškumo jungikliu 6.5mm lizdas
€21.09 / €36.36

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Musical Instruments
Prekės kodas: d65231
Pridėti atsiliepimą

Šis unikalus palaikymo pedalas sukurtas veikti kaip akustinis fortepijono palaikymo pedalas, praturtinantis fortepijono toną ir siūlantis geresnę grojimo patirtį, nesvarbu, ar treniruojatės namuose, ar koncertuojate scenoje, puikiai tinka pradedantiesiems ir profesionalams

Funkcijos:

【Perjungiamas poliškumas】Sukurtas su poliškumo jungikliu, vieno mygtuko apsisukimu, geru palaikymo efektu.

【Humanizuotas dizainas】Vidinis padėties nustatymo stulpelis sukurtas taip, kad pedalas nesubraižytų pagrindo, greitas atšokimo greitis, mažas garsas.

【Universal Sustain Pedal】6.5mm sąsaja, tinkanti bet kokių markių elektroninėms klaviatūroms, skaitmeniniams fortepijonams ir kt.

【Neslystantis dizainas】Slydimui atsparus guminis dugnas sugriebia grindis, kad pedalas būtų puikiai vietoje. O 6.5Feet laidas išlaiko pedalą ten, kur norite.

【Tvirtas ir patvarus】Pedalas pagamintas iš poliruoto metalo medžiagos, tvirtas ir patvarus, silikoninis apsauginis dangtelis, todėl atraminis pedalas tarnauja ilgiau.

Specifikacijos:

Medžiaga: metalas + ABS plienas-plastikas

Spalva: Juoda+Sidabras

Kištukas: 6.5mm

Kabelio ilgis: 6.5ft

Prekės dydis: 235 * 73 * 55mm / 9.25 * 2.87 * 2.17in

Prekės svoris: 481g / 16.97oz

Pakuotės svoris: 521g/18.38oz

Pakuotės dydis: 24.5 * 8.2 * 6.2cm / 9.65 * 3.23 * 2.44in

Pakuočių sąrašas:

1 * Palaikykite pedalą

Laivybos:

1. Mes garantuojame, kad prekės bus išsiųstos per 24-72 valandas po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogas.

2. Mes siunčiame Kinijos paštu, HKpost EMS, DHL, Fedex, pagal jūsų pasirinkimą pateikiant užsakymus.

3. Jei negavote prekės po 45 dienų, nedvejodami susisiekite su mumis. Mes dėsime visas pastangas, kad išspręstume problemą.

5. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

Garantija:

1. Visoms prekėms suteikiama 1 metų garantija. Jei jūsų pirkinys neatitinka prekinės kokybės, tinkamumo naudoti pagal paskirtį ar aprašymo, galime užtikrinti, kad jūsų problemos būtų išspręstos.

2. Dėl neteisingai išsiųstų prekių susisiekite su mumis per 48 valandas po pristatymo. Mes pasirūpinsime, kad būtų pristatytos tinkamos prekės arba grąžintas visas jūsų sumokėtas mokėjimas.

3. Dėl nekokybiškų ar nekokybiškų gaminių prašome fotografuoti ar filmuoti, mes iš naujo išsiųsime arba grąžinsime pinigus po patvirtinimo.