Naujas nešiojamojo kompiuterio galinis dangtelis, skirtas HP 15-AC AY AF BA BD 250 255 256 G4 G5 TPN-C125 priekinis rėmelis Vyriai Palmrest su klaviatūros apatiniu dėklu
€28.18 / €40.26

  • Tipas - Nešiojamojo kompiuterio keitimo dangtelis
  • Paketas - Taip
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Stilius - Nešiojamųjų kompiuterių dėklai
  • Lytis - Unisex
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - brez

Kategorijos: Full Slips
Prekės kodas: d6633
Pridėti atsiliepimą

Suderinamas modelis: HP 15-AC 15-AY AF BA BD 250 255 256 G4 G5 TPN-C125 nešiojamam kompiuteriui

PN: 813935-001 813930-001

P iliustracijos aprašymas: LCD galinis dangtelis / priekinis rėmelis / delnas / apatinis dėklas / vyriai

Būklė: Nauja

Spalva: kaip parodyta

nuotraukoje Išbandyta prieš išsiuntimą ir 100% veikia

Atkreipkite dėmesį: jūs gausite dalis kaip pasirinkimo nuotrauką, kaina skiriasi!! Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis!

Prieš perkant:

Įsitikinkite, kad P/N arba FRU No.is lygiai taip pat, kaip ir nešiojamojo kompiuterio dalys. NEUŽSAKYKITE dalių tik pagal nešiojamojo kompiuterio modelį Nr.Gali būti skirtingų dalių tai pačiai to paties nešiojamojo kompiuterio modelio daliai ir jos gali būti nesuderinamos. Atidžiai patikrinkite mūsų skelbimo nuotraukas, tai, ką mes pateikėme, bus būtent tai, ką gausite.

Sąlyga:

1. Jei ant originalaus naujo produkto yra nedidelis įbrėžimas, jis gali būti susijęs su transportavimo ir saugojimo laikotarpiu. Tai neturi įtakos produkto kokybei ir normaliam naudojimui!

2. Kiekviena gamybos partija yra skirtinga, tačiau ji neturi įtakos funkcijų naudojimui. Jei neprieštaraujate, susisiekite su mumis.

Pirkti:

Į mūsų kainą (frachtą) neįskaičiuoti jokie tarifai ar kiti mokesčiai; jei turite klausimų, prieš pirkdami prekes susisiekite su vietine Muitine.

Mes esame Kinijos gamintojas. Susisiekite su mumis dėl daugiau reikalavimų, mes galime suteikti jums neįtikėtiną nuolaidą!