Kabelinio laido laidų spaustukų organizatorius Paprastas valdymas Kabelių apsaugos PC TV kompiuterio elektros laidas
€3.16 / €4.72

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d69310
Pridėti atsiliepimą

KARŠTAS KARŠTAS spiralinis kabelis Apvyniokite vielos organizatorių Laikykite vielos kabelį tvarkingą organizuotą vamzdį buitiniam elektros laidų naudojimui

Aprašymas:

Funkcijos:

Efektyvus kabelių valdymas: Tvarkykite laidus ir laidus naudodami mūsų spiralinio kabelio apvyniojimo vielos organizatorių, užtikrindami netvarkingą erdvę ir be netvarkingų problemų.

Lengvas kabelių organizavimas: Naudojant mūsų kabelių laidų spaustukų tvarkyklę, kabelių sutvarkymas tampa lengvas, todėl jūsų erdvė tampa tvarkinga ir tvarkinga.

Daugiafunkcinis dizainas: Mūsų lankstus kabelis tinka ne tik kompiuterio televizoriui ir kompiuterio laidams, bet ir idealiai tinka įvairiems elektros kabeliams jūsų namuose tvarkyti.

Paprastas valdymas: Mūsų kabelių apsaugos yra sukurtos taip, kad jas būtų lengva montuoti ir naudoti, todėl galite be vargo valdyti laidus be jokio vargo.

Saugus ir tvarkingas: Mūsų kabelis užtikrina, kad jūsų laidai išliktų tvarkingi ir tvarkingi, užkertant kelią susipainiojimams ir sumažinant nelaimingų atsitikimų, kuriuos sukelia atsilaisvinę kabeliai, riziką.

Specifikacijos:

Medžiaga: PE

Ilgis: 2m

Skersmuo: 8mm / 10mm / 28mm

Komplektą sudaro:

1 * Vielos organizatorius