5PCS standartinis nuo 1/4 iki 3/8 colių metalinio vyriško konverterio srieginio sraigtinio adapterio "Spigot Stud", skirtas studijos šviesos stovo kamerai
€11.06 / €18.13

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Camera & Photo
Prekės kodas: d6939
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų trikojo varžtai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, atsparūs rūdims ir tvirti. Paviršius yra elektrinis, atsparus dilimui ir antioksidantas, turi ilgą tarnavimo laiką, yra lengvai nešiojamas ir nėra lengva rūdyti.

Standartinio dydžio sriegis: Trikojo varžto kameros sriegio dydis yra 1/4 colio ir 3/8 colio. Galite laisvai perjungti skirtingus siūlų dydžius pagal įvairių priedų poreikius. 5 X 1/4inch 3/8inch išorinis sriegis ant vidinio sriegio ant veržlės.

Lengvas montavimas: Preciziškai pagamintas spigotas su 1/4inch vyrišku ir 3/8inch vyrišku srieginiu sraigtiniu adapteriu, lengva surinkti ir išardyti rankomis.Fotoaparato trikojis turi mažą sriegį, yra paprasto dizaino, ekonomiškas ir praktiškas, mažo dydžio.

Plačiai naudojamas: Pritvirtinamas prie įvairių fotografijos priedų, tokių kaip studijos šviesos stovas, karštųjų batų / šaltų batų adapteriai, rutulinės galvutės, belaidžiai blykstės imtuvai, paleidikliai ir kt.

Puikūs fotoaparato priedai: Mūsų fotoaparato trikojo srieginio adapterio varžtas yra labai praktiškas. Fotografams tai yra būtinas ir profesionalus fotoaparato priedas fotoaparatui prijungti. Jei esate pažengęs fotografas, tai padės išspręsti daugelį fotografavimo problemų.

spalva:Sidabras

Medžiaga: metalas

dydis: Ilgis apie 7cm

Pakuote sudaro:

5 x Adapterio varžtas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.