Racing Stripe Decals Auto Racing Lipdukai Išorės apdaila Šoninis sijonas Lipdukas Universalus ilgas dryžuotas šoninis sijonas Decal Cool
€8.12 / €13.54

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d7495
Pridėti atsiliepimą

Norite atnaujinti savo kelionę? Mūsų dideli automobilio šoniniai lipdukai yra tobuli! Dėl šaunaus lenktynių juostos stiliaus šie lipdukai tiks bet kokio tipo transporto priemonėms. Be to, juos lengva pritaikyti - tiesiog nušveiskite vandens perteklių ir burbuliukus grandikliu.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Automobilio šoniniai lipdukai

Medžiaga: vinilas

Dydis: (apytiksliai) 220 * 15cm / 86.61 * 5.91 colių

Spalva: Balta, Juoda, Mėlyna, Raudona

Perdavimas: su perpylimo membrana

Taikomas modelis: Visureigio sedanas (trijų dėžių dviejų dėžių sedanas)

Pakuočių sąrašas:

Automobilio šoninis lipdukas * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atnaujintas stilius: pakeiskite savo važiavimą naudodami automobilio šoninius lipdukus.Mūsų aukštos kokybės, vandeniui atsparios medžiagos užtikrina patvarią išvaizdą, kuri laikui bėgant išlaiko patrauklumą. Patirkite atnaujintą stilių, kuris lengvai neišbluks ir nesulūžs dėl mūsų patikimų, lipnių lipdukų, pagamintų iš tvirtų, ilgaamžių medžiagų.

2.Cool Style: Pridėkite akį traukiantį savo automobilį su mūsų dideliais automobilių lipdukais, skirtais automobilio šonui.Padarykite jį patrauklų ir unikalų naudodami šaunią lenktynių stiliaus grafiką, atspindinčią jūsų asmenybę ir skonį. Lengvai pritaikomi ir nuimami, šie lipdukai turės galvutes, kad ir kur eitumėte.

3. Lengvas montavimas: Padarykite savo automobilį išskirtinį naudodami mūsų lengvai montuojamus automobilio šoninius lipdukus.Tiesiog pakelkite iš kampo ir padėkite ant šoninio sijono. Išlyginkite vandens perteklių ar burbuliukus grandikliu, kol jis visiškai suriš. Nereikia profesionalių įrankių ar technologijų: mūsų lipdukai leidžia tai padaryti lengvai.

4.Plačiai naudojamas: Galite suasmeninti savo transporto priemonę naudodami mūsų automobilio šoninius lipdukus, pjaustydami, kad tilptų, skirtus visų tipų: automobiliui, visureigiui, sunkvežimiui ar motociklui. Universalūs šoniniai lipdukai automobiliui, pagaminti taip, kad tiktų beveik visiems modeliams.

5.Daugiau stilių jums: Mūsų automobilio šoniniai lipdukai yra įvairių spalvų, tokių kaip juoda, balta, raudona ir mėlyna, kad atitiktų jūsų automobilį ir atitiktų jūsų skirtingų spalvų dekoravimo poreikius. Šie lenktynių juostelių lipdukai padarys jūsų automobilį patrauklesnį ir patrauklesnį akį.