32131 3.2v 13Ah lifepo4 3.2V Ląstelės pasidaryk pats 12v 24V 36V 48V 20AH 30AH ebike el. paspirtukas elektriniai įrankiai Baterija + nikelis
€163.43 / €653.71

  • Tipas - Lifepo4
  • Dydis - 32*131mm
  • rinkinio tipas - Tik baterijos
  • vardinė talpa - 13Ah
  • modelio numeris - EVE 3.2V 13Ah
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - DUTRIEUX

Kategorijos: Rechargeable Batteries
Prekės kodas: d76643
Pridėti atsiliepimą

Gerbiami klientai ir draugai,

Labas! Sveiki atvykę į mūsų baterijų tiekėjų kanalų parduotuvę:

Šios parduotuvės akumuliatorius palaiko tarpinį pirkimą / didmeninį / grupinį pirkimą!

Jei jums reikia lengvatinių kainų, atkreipkite dėmesį į mūsų parduotuvę ir susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba, kad informuotumėte savo poreikius, mes stengsimės suteikti jums didžiausią nuolaidą!

Nors mūsų parduotuvė gali būti ne pati pigiausia, mūsų komandos aptarnavimas yra aukščiausios klasės, akumuliatorius šioje parduotuvėje turi pakankamai talpos, o tikroji akumuliatoriaus talpa jokiu būdu nėra klaidinga etiketė. Svarbiausia yra veikti sąžiningai ir nedaryti klaidingo verslo!

Pastaba: ES PVM netaikomas

1. Šis elementas yra QR kodas nepažeistas, A klasė, visiškai naujas.

2.Mes atliksime saugos bandymus, ciklo tarnavimo laiko bandymus ir subalansuosime įtampą bei vidinę varžą visoms baterijoms. Įtampa:nuokrypis mažesnis nei 0.1V Varža:Nuokrypis mažesnis nei 0.1mΩ

3. Kaina pateikiama su autobusų strypais ir varžtais, viena baterija bus su vienu komplektu magistralės strypu ir M6 varžtu (pvz., Jei perkate 4vnt bateriją, mes atsiųsime 4vnt ląsteles su 4 komplektais šynų ir varžtų) Jei reikia daugiau, susisiekite su mumis internetu. Ačiū!

Produkto parametras

Baterijos tipas: LiFePO4

Prekės ženklas: EVE-YuanTong

Modelis: LF13 LF33140

Kilmės vieta: Guangdongas, Kinija

Modelis: EVE LF13

Baterijos tipas: LiFePO4 ląstelė

Talpa: 13Ah

Įtampa: 3.2V

Ciklo trukmė:6000 ciklų

Baterijos elementas: 3.2v LiFePO4 elementas

Maksimali išlydžio srovė: 0.5C

Produkto pavadinimas: LifePO4 13Ah Ličio jonų fosfato baterijų elementai

Raktažodžiai:3.2v EVE C32 lifepo4 13ah

Kaip užtikrinti produktų

kokybę Apie mus

Sertifikatai ir parodos

Pasergėti

1.Do nemerkite ląstelių į vandenį. 2.At visą naudojimo laiką ląstelių temperatūra neturi viršyti 55 °C, išjunkite systemby BMS, kai tai įvyksta. 3.Do ne trumpojo jungimo elementų gnybtų, kitaip didelė srovė ir temperatūra gali sukelti kūno sužalojimą ar gaisro pavojų. Metalinių elementų gnybtai yra veikiami iš plastikinių pakuočių, todėl reikia imtis pakankamų saugos priemonių, kad būtų išvengta trumpojo jungimo sistemos integravimo ar jungčių metu. 4.Visada prijunkite ląstelių gnybtus pagal jo etiketę (-es) dešiniuoju poliškumu.Atvirkštinis įkrovimas yra griežtai draudžiamas. 5. "Pasidaryk pats" akumuliatorius prieš surinkimą turi subalansuoti elementus (tą pačią įtampą), todėl prieš išeidami iš gamyklos suderinsime ir subalansuosime visus akumuliatoriaus elementus, kad įsitikintume, jog akumuliatoriaus elementų vidinė varža, įtampa ir talpa yra visiškai suderinta ir subalansuota. Šis procesas yra labai reikalingas. 6.It rekomenduojama naudoti ličio geležies fosfato baterijas, apsaugotas nuo BMS. Jei jums reikia pirkti BMS, susisiekite su mumis.