Hoop auskarai Skersmuo 30-50MM didmeninė prekyba Moterys Aukso spalva Apvalus apskritimas Nerūdijančio plieno krištolas Auskarai madingi papuošalai LH836
€5.42 / €5.90

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • CN - Guangdongas
  • elemento tipas - Auskarai
  • Lytis - MOTERYS
  • Medžiaga - KRISTALAS
  • Forma\raštas - Apvalus
  • Stilius - Hiperbolė
  • metalų tipas - nerūdijantis plienas
  • modelio numeris - LH836
  • Auskarų tipas - lankų auskarai
  • Prekės ženklas - MGUB
  • Gerai arba mada - Mada
  • Dydis (ilgis * plotis) - 50mm * 35mm

Prekės kodas: d7877
Pridėti atsiliepimą

85826 HOT Friends nusipirkite mūsų produktą, kad įsigytumėte daugiau nei 200 USD, mes suteiksime jums nemokamą pristatymą į Federal Express, EMS, DHL, UPS ir kitą greitojo pristatymo pristatymą į jūsų darbo vietą per 3-7 dienas

Medžiaga

316L nerūdijantis plienas

Produkto savybės

/ Meistriškumas aukštas poliravimas / alergijos prevencija /

Niekada neišbluksta / kokybės užtikrinimas

OPP maišelio pakavimas dėžutės

viduje ir išorėje Dydis arba specifikacijos

Matmenys ir specifikacijos, išsamiai aprašyti konkrečiame matavime. Pateikdami užsakymą atidžiai patikrinkite specifikaciją. Dydis paprastai yra priimtinas maždaug 0,5 colio nuokrypis, su mumis galite susisiekti tik tuo atveju, jei turite klausimų apie dydį.

Spalvos nesutampa

Nedidelius spalvų skirtumus gali lemti tam tikros priežastys, pavyzdžiui, monitoriuje atsispindinčios spalvos, apšvietimas, fonas ir kt.cuased Tačiau susisiekite su mumis, jei primygtinai reikalaujate, kad gautumėte netinkamos spalvos elementą, mes greitai reaguosime ir priimsime sprendimus

Pristatymo informacija

Pristatymo ir pristatymo išlaidos: Nemokama (Oro paštas 10 - 20 darbo dienųatvykti )

Paprastai siunčiame per "ChinaPost" arba Honkongo pašto mokėjimą oro paštu. Mes išsiunčiame užsakymus per 24 valandas, pasaulyje , paprastai tai užtrunka 10-20 dienų, tačiau kartais gali prireikti apie 25 darbo dienas.

Jei bendra jūsų užsakymo kaina yra didesnė nei 200 USD, mes tai padarysime EMS (arba DHL, UPS ir kt.), Jie gali siekti iki 5 - 7 dienų (siuntinius EMS galime siųsti tik į šias šalis: JAV, Kanadą, JK, Australiją, Naująją Zelandiją, Belgiją, Daniją, Suomiją, Graikiją, Airiją, Italiją, Norvegiją, Šveicariją, Portugaliją, Vokietiją, Švediją, Prancūziją, Ispaniją, Austriją. )

Jei jūsų paketas neatitinka šio standarto, bet norite, kad jis, beje, būtų išsiųstas greitai, nedvejodami susisiekite su mumis, tik kelių dolerių skirtumas!

Transporto procesai

Paslaugos garantija 100%

100% grąžinimas 100% kreditas 100% pakeitimas 100% keitimas

* Esant grąžinimo reikalavimui, visose grąžinamose prekėse turi būti visos originalios prekės nepažeistos, pakartotinės būklės, visos originalios pakuotės, įskaitant vadovus, garantijos formas ir kt. Siuntimo ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami. Pirkėjas yra atsakingas už gabenimo produktų grąžinimą. Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant.

Atsiliepimus

Prašome pateikti mums teigiamą atsiliepimą, kurį gavote mūsų paketą, jei esate patenkinti. Kaip žinote, kiekvienas pardavėjas dirba sunkiai teigiamas atsiliepimas. Mes tai padarysime, kai tik galėsime.

Jei turite kitų klausimų, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, rašykite mums el. Paštu .Neigiamų atsiliepimų palikimas problemos neišspręs. Bendravimas tarp pardavėjo ir pirkėjo yra svarbesnis ir efektyvesnis nei neigiamo grįžtamojo ryšio palikimas.

Patarimai:

Šis produktas pagamintas iš nerūdijančio plieno gamybos. Oda be jokios stimuliacijos

Produkto informacija apie spektaklį , nuotraukos, paprastai stiprinimo efektas . Dėmesio, kai pirkinio dydis

Savininkas siekė atkurti fizines savybes , bet dėl kamerų, monitorių ir fotoaparatų technologijos

Skirtumas , neišvengiamas bus nedidelis spalvų skirtumas , prašome vyrauti natūra .

Jokios specialios priežiūros titano plienas , jei jis pavogtas , ir tiesiogiai nuplaukite vandeniu , paprastai stengiasi išvengti stiprios rūgšties

mirkymo Šarmas, kad nepaveiktų blizgesio . Spekuliaciniai ( blizgūs ) titano plieno papuošalai lengvai subraižomi , būkite atsargūs, kad raktai ir kiti kieti daiktai būtų kartu.

Parduotuvės rodymo ir naudojimo sertifikatai

Sveikiname jus OEM klientams, palaikykite OEM ODM pritaikytus MOQ 50-100 rinkinius kiekvienos mūsų kontaktinės informacijos yra Alibaba cn1516251965gpjo

Žymos

nerūdijančio plieno lankelių auskarai, Nerūdijančio plieno papuošalai