Kūdikių seilinukai, maitinantys seilinukus, minkšta droolinga prijuostė su animacinio filmo raštu, medvilniniai audiniai, skirti mažiems kūdikiams Naujagimiai 0-2Metai
€8.22

  • Amžiaus intervalas - 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
  • Lytis - kūdikis unisex
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • CN - Guangdongas

Kategorijos: Baby Clothing
Prekės kodas: d79272
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Laikykite savo kūdikių drabužius sausus ir švarius su mūsų neperšlampamais kūdikių seilinukais. Šie seilinukai veiksmingai apsaugo nuo seilių, maisto ir kitų skysčių prasiskverbimo, užtikrindami, kad jūsų kūdikis išliktų patogus ir netvarkingas

Mūsų seilinukai kūdikiams yra pagaminti iš medvilnės medžiagos, suteikiantys minkštumo ir prisilietimo prie jūsų kūdikio švelnios odos. Audinys neužtikrina jokio dirginimo ar diskomforto, todėl puikiai tinka net jautriausiems kūdikiams.

Sukurti 0-2 metų kūdikiams, mūsų seilinukai kūdikiams skirti tėvams, ieškantiems praktiško ir stilingo sprendimo, kaip išlaikyti savo kūdikį švarų maitinimo, dantų dygimo ir kasdienės veiklos metu.

Nesvarbu, ar esate namuose, ar mėgaujatės veikla lauke, mūsų kūdikių seilinukai yra būtinas priedas. Jie efektyviai sugauna droolą, išlaikydami jūsų kūdikio drabužius sausus ir sumažindami dažno skalbimo poreikį.

Su raštais mūsų kūdikių seilinukai ne tik atlieka savo paskirtį, bet ir suteikia jūsų kūdikio aprangai linksmumo ir mielumo. Jūsų kūdikiui patiks juos nešioti!

Specifikacijos:

Medžiaga: medvilnė

Dydis: apie 30x20cm / 11.81x7.87in

Raštas: Triušis/Lokys Triušis/Veidas/Lokys

Komplektą sudaro:

1x Maitinimo seilinukas

Nata:

Prašome leisti 1-3 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.