kinų stiliaus spalvoti glazūriniai plaukų segtukai Rankų darbo plaukų audimo papuošalai suknelei Šukuosenų kūrimo įrankiai
€8.02 / €10.98

  • Medžiaga - lydinys
  • Lytis - MOTERYS
  • skyriaus pavadinimas - Suaugęs
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Apparel Accessories
Prekės kodas: d7990
Pridėti atsiliepimą

H9 Spalvotos glazūros gėlių plaukų segtukai Glazūruotos gėlės kaktos plaukų segtukai su kutu storiems garbanotiems plaukams formuoti Dekoratyvinis H9

Prekės specifikacija:

Funkcijos:

1. Medžiaga: Naudojant kokybišką lydinį, patvarų ir bespalvį, išskirtinį gamybos procesą, plaukų segtuką nėra lengva sugadinti, gėlių dekoravimas padidina saldų temperamentą.

2. Praktinis dizainas: Tinka moterims, turinčioms mažą plaukų apimtį, daryti plaukus, o ne pasirinkti plaukų apimtį yra tikrai universalus. Gražus nebėra "sunkus" į priekį, lengvas ir patogus.

3. Romano atidarymas: "Duckbill" spaustuko dizainas yra patogus tvirtai pritvirtinti prie plaukų, nepakenks plaukams ir suteikia precedento neturinčio dinamiško ir madingo žavesio.

4. Patogus dizainas: kinų stiliaus varpinių baretas su kutais yra stabilus ir ne laisvas, dėvimas stabilus ir nelengvai slysta.Neslystantis dizainas, uodegos kreivės uždarytos, kiek plaukų užspausta.

5. Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes padėsime jums kuo greičiau juos išspręsti.

Specifikacijos:

Medžiagos: spalvota glazūra

Amatai: rankų darbo

Ilgis: 22cm

Stilius: kinų stilius

Komplektą sudaro:

1 pora * Plaukų segtukai

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nemokamą greitąjį pristatymą, kurio pristatymas užtruks tik 3–8 dienas.Jei norite pristatyti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu stebėti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5, jei turite klausimų apie užsakymus, prašome ir pirmiausia susisiekite su mumis, mes pateiksime jums patenkinamą atsakymą. Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.