N80D 3Axis 360 DegreeRotary Mobiliųjų telefonų laikiklis Sulankstoma telefono planšetė
€22.50 / €45.91

  • Funkcijos - Tingus skliaustas
  • Įkroviklis - No
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Phone Holders & Stands
Prekės kodas: d8029
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Mėgaukitės žiūrėjimu laisvų rankų įranga su T650 stovu telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Jo 360 laipsnių sukimosi dizainas leidžia pritaikyti kampus, suteikiant jums geriausią žiūrėjimo patirtį. Puikiai tinka žiūrėti vaizdo įrašus, tiesiogiai transliuoti ir fotografuoti.

Pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, šis sulankstomas ir nešiojamas telefono ir planšetinio kompiuterio stovas puikiai tinka naudoti. Pasiimkite jį su savimi į nuotykius lauke, keliaukite ar į biurą, kad galėtumėte patogiai naudotis bet kuriuo metu ir bet kur. T650 besisukantis telefono ir planšetinio kompiuterio stovas pagerina jūsų vaizdo įrašų žiūrėjimo patirtį namuose, biure ar studijuojant.

Šis sulankstomas telefono ir planšetinio kompiuterio stovas yra būtinas priedas. Lengvai žiūrėkite vaizdo įrašus ar fotografuokite lauke, keliaudami ar atostogaudami. Dėl kompaktiško dydžio transportavimas tampa dar patogesnis.Tinka visiems, kuriems patinka žiūrėti vaizdo įrašus, tiesiogiai transliuoti ir fotografuoti.

Nesvarbu, ar esate namuose, ar biure, T650 besisukantis telefono ir planšetinio kompiuterio stovas yra puikus laisvų rankų įrangos sprendimas pramogoms. Padėkite jį ant savo stalo ir be vargo mėgaukitės laisvų rankų pramogomis dirbdami, mokydamiesi ar tiesiog ilsėdamiesi.

Pakelkitejūsų vaizdo įrašų žiūrėjimo patirtis su T650 aliuminio lydinio stovu.Dėl aptakaus dizaino ir universalaus funkcionalumo jis yra stilingas bet kokio nustatymo priedas. Puikiai tinka sukurti patogią ir malonią žiūrėjimo patirtį sau arba kaip dovaną draugams ir šeimos nariams.

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: apie 15,5x26cm / 6,1x10,24 colio

Spalva: Juoda/Sidabrinė

Komplektą sudaro:

1x telefono stovas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.