Saulės skydelio kepurė Kvėpuojantis sportas Dėvėti atletišką skydelį nuo saulės UV apsauga paplūdimio baseinas Golfo kepuraitės moterims Vyrai Sportas lauke
€6.10 / €8.71

  • Rašto tipas - Kietas
  • modelio numeris - Reguliuojama skrybėlė nuo saulės
  • Lytis - MOTERYS
  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sporto tipas - Važiavimas dviračiu
  • elemento tipas - Cap

Kategorijos: Cycling
Prekės kodas: d80417
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

"Sun Visor Hat" tinka daugumai galvos formų, elastingo ir reguliuojamo dizaino, pagaminta iš megztos medžiagos, patogi, minkšta liesti, vėsi ir kvėpuojanti. Vasarinės kepurės nuo saulės apsaugo jūsų veidą ir akis nuo kenksmingų saulės spindulių, sukurtos su prailgintomis briaunomis, užtikrinančiomis papildomą apsaugą, užtikrinančią puikią apsaugą nuo saulės.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Sun Visor Hat

Medžiaga: nailonas

Svoris: apie 82g

Dydis: apie 28 * 14 * 4cm / 11.02 * 5.51 * 1.6 IN

Tinka 40-60CM galvos perimetrui galima dėvėti

Pakuočių sąrašas:

Skydelio skrybėlė nuo saulės *1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Patogios medžiagos】Patogi, minkšta liesti, vėsi ir kvėpuojanti "Sun Visor Hat" tinka daugumai galvos formų su elastingu ir reguliuojamu dizainu, pagaminta iš megztos medžiagos.

2.【Puikiai tinka apsaugai nuo saulės 】Vasarinės kepurės nuo saulės suteikia puikią apsaugą nuo saulės, sukurtos su prailgintomis briaunomis, kad būtų papildomai apsaugotos, apsaugančios veidą ir akis nuo kenksmingų saulės spindulių.

3.【Easy Carry 】Wide Brim Sun Visor yra lengvo dizaino, tinkamas bėgimui, žygiams pėsčiomis, stovyklavimui, paplūdimiams ir kitiems, patogus ir patogus nešiotis lauke.

4.【Taikomos progos】Platus krašto saulės skydelis yra plačiai naudojamas. Jis tinka vasaros lauko sportui, pavyzdžiui, tenisui, golfui, bėgimui, žvejybai, žygiams pėsčiomis, bėgiojimui ir kt.

5.【Nuostabi dovana】Moteriška skrybėlė nuo saulės yra plačiai naudojama.Jis gali būti naudojamas kaip puiki dovana draugėms, motinoms ir kolegoms vasarą, pavasarį, rudenį, Valentino dieną, o Motinos Day.It yra stilingas ir gražus.