Besisukantis stalo organizatorius 360 laipsnių besisukantis makiažo šepetėlių laikiklis stalo konteinerio dėžutė spalvotam pieštukui Meno teptukai Šventinė dovana
€12.85 / €25.71

  • Naujumas - FANTASTIŠKA
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • modelio numeris - Besisukantis pieštukų laikiklis stalui
  • Stilius - korėjietiškas stilius
  • Forma - Kvadratas
  • Tipas - rašiklio laikikliai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d8067
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Besisukantis "Desk Organizer" puikiai tinka stalo organizavimui.

Funkcijos:

1. Pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos.

2. Suprojektuotas su 8 skyriais.

3. Tinka daugeliui progų, tokių kaip biuras, mokyklos klasė, svetainė ir vonios kambarys.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Svoris 285g

Gaminio dydis: 19 * 14.8 * 14.8cm / 7.48 * 5.82 * 5.82in

Pakuočių sąrašas:

1 * Besisukantis rašiklio laikiklis

2*Lipdukai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.[ Galima pasukti ] Galima pasukti 360 laipsnių kampu, besisukantis stalo organizatorius yra patogus jums pasiekti savo stalo daiktus ar naudingus ir praktiškus daiktus, kurių jums reikia darbo ar studijų metu, pasukamą rašiklio laikiklį.

2.[ Efektyvus erdvės naudojimas ] Puikiai tinka laikyti rašiklius, liniuotes, žirkles, žymeklius, pieštukus ir pieštukų galąstuvus, "Rotating Table Organizer" tinka makiažo šepetėliams, akių kontūro pieštukams, antakių pieštukams, lūpų dažams ir kt. laikyti, galintiems efektyviai padėti organizuoti ir klasifikuoti mažus dalykus ant stalo.

3.[ Universalus naudojimas ] Universalus darbalaukio organizatorius, besisukantis stalo organizatorius tinka daugeliui progų, tokių kaip biuras, mokyklos klasė, svetainė ir vonios kambarys, geras pasirinkimas mokytojams, studentams ir biuro darbuotojams organizuoti ir sutaupyti vietos.

4.[ Rest Assured Material ] Puikiai tinka įsilieti į bet kokį biuro ar namų dekorą, "Rotating Table Organizer" yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, suprojektuotas su 8 skyriais.

5.[ Didelė saugykla ] Patvarus ir didelės talpos besisukantis stalo organizatorius yra trijų spalvų: baltos, mėlynos ir rožinės, puikiai tinka kaip festivalio dovana jūsų šeimai ar draugams.