Automobilio vairuotojo mieguisti priminimai Anti-Sleep Doze Nap Zapper Įspėjimas apie pavojų kelyje Automobilio vairuotojo įtaisas automobilio vairavimo įrenginiui
€3.01 / €6.03

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Rear Window
Prekės kodas: d8183
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Lengva naudoti: Vairavimo nuovargio signalizacija yra pagaminta iš lengvos medžiagos, kompaktiška ir lengvai nešiojama, priglunda prie ausų, uždedama už dešinės ausies ir aliarmas, kai galva nuleidžiama nuo 15 ° iki 20 °.

2.Comforatbale to Wear: Anti sleep Alarm Drowsy yra vairuotojo angelas sargas, kurį labai patogu naudoti ir patogu dėvėti ilgą laiką.

3.Užtikrinkite saugumą: priminimas apie miego apsaugą Vairuotojai gali užtikrinti vairavimo saugumą, nes tai gali padėti išvengti nelaimingų atsitikimų, kuriuos sukelia vairuotojų miegas vairuojant.

4. Plačiai naudojamas: Automobilio vairuotojo miego priminimas turi platų pritaikymo spektrą, jis tinka studentams, kurie mėgsta nulenkti galvą, sėdėti prie stalo ar vairuoti naktį, važiuoti ilgus atstumus ir vairuoti išgėrus.

5.Puiki dovana: automobilio miego priminimo įrankis yra puiki dovana jūsų draugams ir šeimoms, kuri gali užtikrinti jų saugumą ir yra labai praktiška.

Aprašymas:

Padėkite jį už dešinės ausies ir aliarmas, kai galva nuleidžiama nuo 15 ° iki 20 °.

Ypač tinka važiuoti tolimais atstumais ar naktį.

Vairuotojo saugos signalizacija gali padėti išvengti nelaimingų atsitikimų, kuriuos sukelia vairuotojų miegas vairuojant.

Ypač tinka važiuoti tolimais atstumais ar naktį.

Tai vairuotojo angelas sargas. Lengva naudoti ir patogu dėvėti ilgą laiką

Specifikacijos:

1. Spalva: Juoda

2. Svoris: apie 30g

3. Dydis: apie 5 * 7.5 cm / 1.96 * 2.95 colio

4. Instrukcijos: teisingai

dėvėkite ant dešinės ausies Pakuočių sąrašas:

Apsauginės signalizacijos sistema*1