Anti Fog Plaukimo akiniai Plaukimo akiniai Anti Rūkas Plaukimo akiniai Nėra nutekėjusio aiškaus vaizdo vyrams Moterys Jaunimas Berniukai Mergaitės
€7.44 / €14.87

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d82954
Pridėti atsiliepimą

Patirkite krištolo skaidrumo povandeninį matymą su mūsų madingais maudymosi akiniais! Jo vandeniui atsparus ir nuo rūko apsaugantis dizainas užtikrina nepertraukiamą plaukimą, o reguliuojamas veidrodžio dirželis užtikrina patogų ir saugų prigludimą. Ši stilinga ir graži pora, puikiai tinkanti karštosioms versmėms, banglenčių sportui ir nardymui, taip pat suteikia platesnę perspektyvą.

Specifikacijos:

Medžiaga:

Objektyvas: PC (polikarbonatas)

Rėmas: PC (polikarbonatas)

Veidrodinis žiedas: silikonas

Objektyvo dirželis: silikonas

Spalva: perlų balta (ne galvanizuojanti), perlų balta (galvanizuojanti), fantazijos rožinė (galvanizuojanti), šalta juoda (galvanizuojanti), spalvinga raudona (galvanizuojanti), žvaigždėta dangaus mėlyna (galvanizuojanti)

Gaminio dydis: 16x5cm/6.30 x 1.97in

Pakuočių sąrašas:

Plaukimo akiniai nuo rūko*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stilingas rėmelis: išsiskirkite baseine su šiais plaukimo akiniais nuo rūko, pasižyminčiais stilingu didelio rėmo dizainu. Mėgaukitės aiškiu vaizdu po vandeniu ir išplėstu regėjimo lauku, atrodydami šauniai ir užtikrintai vandenyje.

2.Top-Notch Clarity: Naudokite aukštos kokybės lęšius, kurie turi vandeniui atsparias ir rūko neleidžiančias funkcijas. Jūs galite geriau matyti vandenyje ir jums nereikia jaudintis dėl vandens žalos ar rūko, turinčio įtakos jūsų regėjimui.

3. Pritaikomas pritaikymas: Mūsų rūko plaukimo akinių objektyvo dirželiai gali būti pritaikyti taip, kad puikiai priglustų prie jūsų galvos, užtikrinant patogų ir saugų prigludimą. Su reguliuojamu veidrodžio dirželiu galite plaukti nesijaudindami, kad jie nuslys, suteikdami laisvę sutelkti dėmesį į savo pasirodymą.

4. Universalus naudojimas: Šie plaukimo akiniai nuo rūko neapsiriboja tik plaukimu.Jie yra universalūs, patvarūs ir tinka įvairioms aplinkoms, tokioms kaip karštosios versmės, nardymas ir banglenčių sportas. Mėgaukitės vandens pramogomis lengvai.

5. Unikalus stilius: Patenkinkite savo unikalius pageidavimus su mūsų nerūko maudymosi akiniais, kuriuos galima įsigyti penkių ryškių atspalvių: rinkitės iš baltos, rožinės, juodos, raudonos arba mėlynos spalvos. Padarykite mados pareiškimą ir išsiskirkite baseine arba derinkite savo maudymosi kostiumėlį. Mūsų madingas ir funkcionalus dizainas tikrai leis jums jaustis patogiai ir atrodyti geriausiai.