Minkštos dviračių sėdynės Kvėpuojančios ir smūgiams atsparios dviračių sėdynės Dviračių komponentai Atminties putų balneliai kalnų dviračiams Mankštos dviratis
€13.04 / €18.64

  • apvalkalo medžiaga - Oda
  • Vartotojas - Vyrai
  • modelio numeris - Minkšta dviračio sėdynė
  • kategorija - Priekinės sėdynės kilimėlis
  • Naudojimas - Plento dviračiai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Cycling
Prekės kodas: d9046
Pridėti atsiliepimą

Mūsų dviračio sėdynė suteikia patogią važiavimo patirtį dėl dirbtinės odos medžiagos ir ventiliacijos dizaino. Dėl kompaktiško dydžio jis puikiai tinka kalnų dviračiams.

Specifikacijos:

Produkto dydis: (apytiksliai) 26 * 16cm / 10.24 * 6.3 colių

Svoris: apie 382g

Medžiaga: poliuretanas + putos + PU

Taikomas intervalas: vyrai ir moterys

Naudojimo vieta: važiavimas

viduje ir lauke Funkcija: suteikti patogesnę važiavimo patirtį

Savybės: Neslidus, kvėpuojantis

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Patogi dviračio kėdutė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patogus važiavimas: Ši dviračio sėdynė pagaminta iš dilimui ir slydimui atsparių sutirštintų atminties putų ir dirbtinės odos, kurios suteikia minkštą ir elastingą važiavimo patirtį. Neslidus tekstūros dizainas ir vandeniui atsparūs paviršiai leidžia lengvai valyti ir prižiūrėti.

2. Vėdinamas dizainas: laikykite savo sėdynę vėsią ir sausą.Ši patogi dviračio sėdynė turi centrinę ventiliacijos angą, kuri leidžia orui tekėti ir išlaikyti vėdinamą bei sausą. Platus dviračio balnelis taip pat yra kvėpuojantis ir minkštas, suteikiantis jums patogią važiavimo patirtį.

3.Patogus važiavimas: sumažinkite klubų diskomfortą ilgo važiavimo dviračiu metu su mūsų minkšta ir ergonomiško dizaino dviračio sėdyne, tinkančia visiems dviračiams ir motociklininkams. Mėgaukitės patogiu ir be diskomforto važiavimu kiekvieną kartą.

4. Stiprus palaikymas: Mūsų lengvai montuojama dviračio sėdynės pagalvėlė gali pasigirti tvirta konstrukcija ir stipria svorio laikomąja galia. Jo medžiaga yra patvari ir atspari nusidėvėjimui. Turėdami didelę svorio talpą, mėgaukitės sklandžiu, itin patogiu važiavimu, kuris trunka.

5.Patobulintas važiavimo dviračiu komfortas: Mūsų atminties putų dviračio sėdynė suteikia padidintą važiavimo dviračiu komfortą, kad būtų galima plačiai naudoti kelių, kalnų, sulankstomus, elektrinius ir treniruoklius, suteikiant ilgalaikį komfortą bet kokio tipo važiavimui.