Metalinis kempingo plaktukas su kabliu 12Inch aliuminio palapinės kuolas Patogus plaktukas, plaktuko nagų valiklis žygiams Kuprinės sodininkystė
€13.94 / €19.09

  • Tipas - Kišenė, Keli įrankiai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Camping & Hiking
Prekės kodas: d9219
Pridėti atsiliepimą

Palapinės plaktuko galvutė ir kablys yra pagaminti iš kaltinės didelio anglies plieno medžiagos, jis pasižymi puikiu atsparumu smūgiams, sunkiu patvarumu, kuris pasižymi stipriu kietumu ir elastingumu. Poveikis stiprus ir sunkiai pažeidžiamas.

Palapinės kuolo plaktuko galvutė gali būti naudojama dirvožemiui kasti ar viniui įkalti. Vidurinė dalis gali būti naudojama kaip kamščiatraukis. Kablys gale naudojamas kuolui ištraukti, skylė viduriniame plaktuke skirta diržams surišti.

Puikiai tinka nuimti kaiščius iš palapinės, namelio ant ratų markizės, kemperio markizės, tarpo, baldakimu, lietaus muse, pastoge ir kt. Tai taip pat gali būti savigynos ginklas nuotykių veikloje, siekiant išlaikyti saugumą.

Palapinės kuolo plaktuko nagų valiklis yra ryškiai oranžinio dizaino su šviesą atspindinčiu laidu, kurį lengva rasti net mėtant ant piktžolių. Vidurinis plaktuko plaktukas turi žiedą, skirtą dirželiui surišti, lengvai nešiojamą ir saugų naudoti, tik 13 uncijų.

Mūsų palapinės plaktukas gali būti padovanotas jūsų tėvui, draugui, meilužiui, kaip dovana gimtadieniams, jubiliejams, tėvo dienai ir kitoms svarbioms šventėms, draugams, kurie mėgsta lauko sportą, pavyzdžiui, stovyklavimą, alpinizmą.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

1 vnt x kempingo plaktukas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

ZCL