vandeniui atsparus dušo telefono laikiklis su 480° pasukimu, reguliuojamo kampo, sieninis telefono laikiklis vonios kambario virtuvei, iki 6.8 colio
€4.75

  • Turi garsiakalbį - No
  • Tipas - sieninis laikiklis
  • Funkcijos - Tingus skliaustas
  • suderinamas prekės ženklas - Universalus
  • Įkroviklis - No
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - Tingus skliaustas

Kategorijos: Phone Holders & Stands
Prekės kodas: d93454
Pridėti atsiliepimą

Pastaba: praėjus ne mažiau kaip 24 valandoms po įklijavimo, jį galima įdėti į mobiliojo telefono laikiklį

📱 【Naujas atnaujinimas, įtraukiamas, reguliuojamas kampas】

Unikalus ištraukiamo reguliuojamo laikiklio dizainas ne tik turi 360 laipsnių savavališką sukimąsi, bet ir gali lengvai pasiekti laisvą atsitraukimą, todėl reguliuojamas kampas aukštyn ir žemyn žymiai padidėja. Dušo telefono laikiklis gali būti prailgintas iki 2,3 colio, todėl telefono ekranas gali būti rodomas stačiu kampu.

📱 【Neperšlampamas ir nuo rūko apsaugantis 】:

Dušo telefono laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės ABS, EVA ir kitų draugiškų medžiagų. Su dvisluoksne vandeniui atsparia konstrukcija su vidiniu vandeniui atspariu dirželio dizainu ir pilna apvyniojama daiktadėže, jis yra nepralaidus vandens garams ir dušo purslams. Atkreipkite dėmesį, kad draudžiama visiškai panardinti produktą į vandenį .

📱 【HD, labai jautrus liečiamas ekranas】

Su 3 mm didelės raiškos, didelio skaidrumo ir didelio jautrumo liečiamu ekranu tai visiškai neturi įtakos žiūrėjimo kokybei ir veikimo patirčiai. Galite patikrinti savo tekstinius pranešimus ar el. laiškus, žiūrėti "YouTube", "TikTok", "Netflix" ir leisti pavargusiam kūnui mėgautis labiau atpalaiduojančiu dušu po ilgos dienos.

📱 【Tinka daugumai telefonų】

Tinka mobiliesiems telefonams, kurių ekrano dydis mažesnis nei 6,8 colio. Mes siūlome 2 metų garantiją, jei turite klausimų apie produktą, nedvejodami susisiekite su mumis. Pastaba: jei jūsų telefone yra namų mygtukas, rekomenduojame įjungti virtualų telefono mygtuką, kai naudojate vonios telefono vandeniui atsparų dėklą.

📱 【Lengva įdiegti, be perforavimo】

Gaminys tiekiamas su 3 dalių lipniais sieniniais kabliukais, kurie turi stiprią siurbimo jėgą ir yra ilgalaikiai, jums nereikia pirkti daugiau nei vieno produkto, kad galėtumėte jį naudoti keliose vietose.Atkreipkite dėmesį, kad montuodami lipnius sienų kabliukus, turite įsitikinti, kad sienos paviršius yra sausas. Pavyzdžiui, vonios kambariuose, virtuvėse ir ant veidrodžių.