Audinių žymekliai vaikams Dažų rašikliai Meno žymeklių rinkinys Išblukimui atsparus nuolatinių drabužių žymeklis marškinėliams Sportbačiai Drobiniai krepšiai
€4.92 / €9.85

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d9791
Pridėti atsiliepimą

Meistriškiems vaikams patiks mūsų audinių žymekliai! Pagaminti iš pasirinktų medžiagų, šie audinių dažų rašikliai turi sklandų ir nuoseklų rašalo srautą, puikiai tinka piešti ant visų tipų audinių, tokių kaip poliesteris ir drobė. Puikiai tinka gimtadieniams ir juos lengva pasiimti su savimi keliaujant

Apgyvendinimo įstaigos:

Pavadinimas: Fabric Markers For Kids

Medžiaga: PP

Produkto dydis: (apytiksliai)17.8 * 10 * 1.4cm/7.01 * 3.94 * 0.55 colių

Svoris: 69g

Produktų sąrašas

1 dėžutė* Audinių žymekliai vaikams (8vnt)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puikios medžiagos: Mūsų audinių žymekliai vaikams yra pagaminti iš puikių medžiagų, užtikrinant, kad jūsų kūriniai būtų nepriekaištingos kokybės. Specialiai sukurti taip, kad būtų atsparūs išblukimui, šie žymekliai suteikia ryškių spalvų bet kokiam audiniui.

2. Lengvas naudojimas: atsisveikinkite su netvarkingais ir sudėtingais audinių žymeklių rinkiniais.Mūsų lengvai valdomi medžiaginiai rašikliai vaikams turi sklandų, nuoseklų rašalo srautą, kad būtų galima lengvai slysti ant visų audinių.

3. Platus naudojimo spektras: pagražinkite medvilnę, poliesterį, drobę ar bet kokį audinį mūsų universaliais audinių žymekliais. Puikiai tinka išradingiems "pasidaryk pats" projektams, amatams ir unikalioms dovanoms. Pridėkite unikalių, ilgalaikių spalvų, kad pakeltumėte bet kokius tekstilės paviršius.

4. Puiki dovana: Mūsų audinių žymekliai vaikams išryškins jūsų vaiko vidinį menininką.puiki dovana bet kokio amžiaus vyrams, moterims ir vaikams, puikiai tinkanti gimtadieniams, Padėkos dienai, Kalėdoms ir kitoms ypatingoms šventėms.

5. Paprasta atsinešti: Šie audinio žymekliai yra lengvi ir lengvai nešiojami, todėl galite juos naudoti bet kada ir bet kur. Nesvarbu, ar norite piešti ant drabužių, batų, krepšių ar pagalvių, galite pasiimti šiuos žymeklius su savimi ir išlaisvinti savo kūrybiškumą.