Custom , prabangūs balti rudi pirkiniai custom craft kraft popieriniai maišeliai su savo logotipu su rankenomis dovanų gimtadienio gėlių bou
€1.58

  • Storis - Klientai Damands
  • sandarinimo rankena - Pataisos rankenėlė
  • Naudoja - Maisto gėrimų pakuotės
  • Prekės ženklas - ZOUMANAS, ProGreen paketas
  • Popieriaus tipas - Kraftpopierius
  • Naudojimas - Reklama, prekybos centras, maisto prekių parodos pakuotė ir kt
  • LOGO - Priimti tinkintą logotipą
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • kilmės vieta - Guangxi Kinija
  • Pramoninis naudojimas - BusinessShopping" Užkandžių išsinešimui mažmeninė reklama Apsipirkimas
  • Medžiaga - Art covered Kraft Cardboard Food Grade Recycle Special paper
  • funkcija - Perdirbtos medžiagos
  • Pasirinktinis užsakymas - priimti
  • Produkto pavadinimas - Popierinis maišelis
  • Paviršiaus tvarkymas - karštas štampavimas
  • spausdinimas - Priimti pasirinktinį spausdinimą
  • modelio numeris - kjhjkh8hyhhgiu855212, Popierinis maišelis

Prekės kodas: d9969
Pridėti atsiliepimą

Produktų šou

Funkcijos

Produkto aprašymas

ItemPaper BagSizeCustomized arba mūsų įprasti dydžiai, kaip nurodyta toliauThickness80 - 150 gsm arba CustomizedColorCMYK keturių spalvų, Pantone arba platus pritaikomų spalvų asortimentasInk tipasEkologiškas vandens pagrindu pagamintas sojos rašalasMaterialKraft popierius, meninis popierius, dvipusė lenta arba pasirinktinis popieriusFunkcijaEkologiškas, patvarus ir tikslus spausdinimas.Rankenos tipasSusuktos rankenos, plokščios rankenos, juostelės virvė arba pritaikyta rankenaSurface apdailaGlossy / matinis laminavimas, aukso / sidabro štampavimas, įspaudimas arba pritaikytasTaikymasTake-away, apsipirkimas, Dovanos, bakalėjos prekės, mažmeninės prekybos prekės, vakarėlis ir kt.

Santykiniai produktai

Mūsų įmonė

Pakavimas ir pristatymas

Duk

1 kl.: Ar jūsų produktai yra saugūs liestis su maistu?: Taip, mūsų su maistu besiliečiantys pakavimo produktai yra saugūs liestis su maistu.Kaip gamykla, kuri specializuojasi maisto pakavimo produktų gamyboje, mes užtikriname, kad gamyboje naudojamos medžiagos ir procesai atitiktų būtinus maisto saugos reikalavimus ir reikalavimus. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad kai kurie produktai nėra skirti liestis su maistu ir gali neatitikti šių reikalavimų. Mes užtikriname ženklinimą ir produktų atskyrimą, kad išvengtume painiavos. Jei turite kokių nors konkrečių klausimų apie konkretaus produkto tinkamumą susisiekti su maistu, praneškite mums ir mes mielai suteiksime jums išsamią informaciją. 2 kl.: Ar priimate pritaikytus užsakymus?: Kaip įprasta, mes turime galimybę priimti užsakymus ir jus su pritaikytomis užklausomis dėl pakavimo produktų ir paslaugų projektavimo ir gamybos. Nedvejodami pasakykite mums, kokios konkrečios informacijos ar pagalbos jums reikia, ir mes padarysime viską, kad jums padėtume!Q3: O kaip su MOQ?: Mes siūlome lanksčią kainodarą, pagrįstą užsakymo kiekiu, ir paprastai nėra griežto MOQ. Kuo didesnį kiekį užsakote,tuo palankesnė tampa kainodara. 4 kl.: Ar galėtumėte atsiųsti keletą pavyzdžių patikrinti?: Žinoma! Mums būtų malonu pateikti jums pavyzdžius jūsų vertinimui. Praneškite mums apie konkrečius jus dominančius produktus ir kiekius bei pristatymo adresą, kad galėtume atitinkamai organizuoti siuntą. 5 kl.: Kaip apie šviną? Kaip gamykla, mūsų švinas gali skirtis priklausomai nuo konkretaus produkto ir užsakymo kiekio. Paprastai jis svyruoja nuo 7 iki 25 dienų, atsižvelgiant į unikalius kiekvienos prekės gamybos reikalavimus. Norėdami gauti tikslius potencialių klientų įvertinimus, rekomenduojame aptarti išsamią užsakymo informaciją su mūsų komanda.Q6: Kas yra pristatymas?: Kaip gamykla, mes teikiame gamybos ir transportavimo paslaugas savo klientams, o pristatymas gali skirtis priklausomai nuo atskirų siuntimo vietų ir būdų. Kai turėsime konkrečią pristatymo informaciją ir adresus, galime pasiūlyti tikslias jūsų užsakymo pristatymo sąmatas. Q7: Ar suteikiate garantiją produktams?: Taip, mes siūlome garantiją savo produktams. Mes didžiuojamės savo gamybos kokybe ir stovime už savo gaminių patikimumo ir našumo. Jei per nurodytą garantinį laikotarpį susidursite su problemomis, susijusiomis su mūsų produktais, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes džiaugsimės jums suteikdami visą reikalingą pagalbą ar pakeitimus.