Nešiojami akiniai nuo saulės Organizatorius Neperšlampamas PU odinis akinių dėklas Kelioninis sulankstomi akiniai nuo saulės Laikymo krepšys Akinių priedai
€4.36 / €8.72

  • Forma - Stačiakampis
  • Stilius - Modernus stilius
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Tipas - daiktadėžės ir šiukšliadėžės
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - akinių nuo saulės organizatorius
  • funkcija - ekologiškas
  • Naudojimas - maišas

Prekės kodas: d105575
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Aukščiausios kokybės: Pagamintas iš patvaraus ir kritimui atsparaus aukščiausios kokybės PU, šis akinių nuo saulės dėklas gali atlaikyti kasdienį nusidėvėjimą. Jis taip pat turi vandeniui atsparų vidinį pulką, kuris apsaugo jūsų akinius nuo dilimo ir pažeidimų.

2. Išskirtinis dizainas: Šie akinių nuo saulės dėklai moterims turi ryškias spalvas ir kūrybingą gradiento spalvų dizainą, kuris leis jums išsiskirti iš minios. Dėklai taip pat yra atsparūs išblukimui, todėl jie ilgą laiką išlaikys savo grožį.

3. Platus naudojimas: Nesvarbu, ar jums reikia laikyti skaitymo akinius, akinius nuo saulės, akių akinius ar bet kokius kitus akinius, šis dėklas idealiai tinka efektyviai apsaugai ir organizavimui.

4. Lengvai nešiokitės: Šis akinių nuo saulės dėklas moterims yra lengvas ir lengvai valomas, todėl galite jį pasiimti bet kur be jokios naštos.Kompaktiškas dydis leidžia lengvai nešiotis ir laikyti rankinėje, kuprinėje ar bagaže.

5. Puiki dovana draugams: nustebinkite draugus šiuo paprastu ir stilingu akinių nuo saulės dėklu, tinkančiu vyrams, moterims ir vaikams. Tai praktiškas ir gražus aksesuaras, galintis apsaugoti jūsų akinius nuo saulės nuo įbrėžimų ir dulkių. Puikus pasirinkimas šventinėms ar gimtadienio dovanoms.

Aprašymas:

Saugokite savo akinius nuo saulės ir sutvarkykite naudodami šį kelionių akinių nuo saulės organizatorių. Jis turi kompaktišką dydį, kuris lengvai telpa į jūsų bagažą ar kuprinę.su minkštu pamušalu, kad apsaugotų juos nuo įbrėžimų. Šis organizatorius pagamintas iš patvarios medžiagos. Tai idealiai tinka akinių organizavimui namuose ar kelionėms. Tai taip pat puiki atostogų ar gimtadienio dovana visiems, kurie mėgsta akinius nuo saulės.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: PU

2. Viduje: pulkas

3. Produkto dydis: (apytiksliai) 16.3 * 6.4 * 3.6cm / 6.42 * 2.52 * 1.42 colių

Pakuočių sąrašas:

1*akinių dėklas