Maisto laikymo virtuvės indas hermetiški stiklainiai birių grūdų makaronams, virtuvės organizatoriai sandėliukui Organizatorius dėžutė su dangčiu namai
€32.90 / €65.79

  • Stilius - Japoniškas stilius
  • Medžiaga - PET+PE
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d105898
Pridėti atsiliepimą

hermetiški maisto laikymo indai su dangteliais virtuvės ir sandėliuko organizavimui, BPA nemokami plastikiniai skaidrūs indai grūdų miltams, cukrus, sausas maistas, indaplovė, seifas su etiketėmis (balta)

Apie šį elementą

Padėkite sutvarkyti savo virtuvę ir sandėliuką - Įsivaizduokite, kad kiekvieną kartą eidami į savo virtuvę ar sandėliuką radote, kad viskas tvarkingai sutvarkyta. Nebėra netvarkinga, viską, ko norite, galite gauti labai greitai. Dėl sudedamo ir vietą taupančio dizaino šie konteineriai efektyviau išnaudos kiekvieną jūsų virtuvės sandėliuko spintelių colį.

4 dydžių deriniai, atitinkantys jūsų poreikius - mūsų virtuvės laikymo konteinerių rinkinys yra 4 skirtingų dydžių. Mūsų konteinerių rinkinys užtikrins, kad cukrus būtų šviežias, miltai šilkiniai lygūs kepimo reikmėms, ryžiai ir grūdai būtų lengvai pasiekiami, kai tik reikia - galėsite rasti viską, kas laikoma šiuose birių maisto produktų laikymo konteineriuose

Ilgalaikis šviežumas - Laikykite maistą šviežią ir sausą naudodami mūsų hermetiškus maisto laikymo indus. Naujoviškas "A Press" tipo dizainas atveria sandarų konteinerį "lengvai atidaromoje" 5.0 eroje, efektyviai išspręsdamas sudėtingo atidarymo ir prasto sandarinimo problemą. Tiesiog lengvai paspauskite dangtį, indą galima greitai atidaryti. Be to, nuimamas silikoninis sandariklis neleidžia drėgmei patekti į talpyklą - daugiau niekada neturėsite problemų!

"BPA Free" ir "Food Grade" medžiaga - "Z FUN" sandėliukų laikymo konteineriai yra pagaminti iš patvaraus plastiko, be BPA, kurių tarnavimo laikas yra ilgesnis nei daugelio kitų prekių ženklų plastikinių indų. Skaidrūs konteineriai leidžia patogiai pamatyti, kas yra viduje, galite lengvai gauti tai, ko norite, neatidarydami kiekvieno konteinerio.