Rankinių maišytuvų keitimo plaktuvai Cuisinart CHM serijos rankinių maišytuvų dalims, HM-50 HM-70, elektrinio maišytuvo keitimas
€12.22 / €21.45

  • Talpa (l) - Kita
  • Prekės ženklas - FGHGF
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d107845
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

[Suderinamumas]- Cuisi-nart rankinio maišytuvo CHM-BTR Beaters-HM-50, HM-50BK, HM-70, CHM-3, rankinio maišytuvo plakiklio nerūdijančio plieno turbo plakiklio pakaitiniai plakikliai ir yra nesuderinami su kitais prekių ženklais, prieš pirkdami įsitikinkite, kad jūsų produktas yra tinkamai suderinamas.

[Aukštos kokybės] maišytuvų pakaitiniai plaktuvai, pagaminti iš didelio stiprumo nerūdijančio plieno, rankinio maišytuvo šluotelės priedas greitai įtraukia orą į ingredientus, gali lengvai sumaišyti ir plakti ingredientus pagal mėgstamus receptus, nesvarbu, ar į sausainių tešlą pridedate sunkių ingredientų, tokių kaip riešutai, ar gaminate lengvą, meringue pyragui.

[Kaip įdiegti]- Tiesiog įstumkite šluotelės galiuką į angą, tai greita ir paprasta. CHM-BTR maišytuvo dalis galima plauti indaplovėje. Po valymo įdėkite jį į maišytuvo laikymo dėžę.

[Daugiafunkcinis]- rankinio maišytuvo pakaitiniai plaktuvai, geras namų virtuvės reikmenų asistentas. Šios maišytuvo dalys ir priedai puikiai tinka kiaušiniams, sviestui, cukrui, plaktai grietinėlei plakti ir putėms bei meringues gaminti. Tai esminis įrankis namų virtuvėje, indas, skirtas kiekvienam namų virėjui.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabras

Pakuote sudaro:

4 x plaktuvas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.